De store Hollywood-selskaber har længe diskuteret idéen om ‘premium video on demand’, hvor premierefilm bliver tilgængelige i biografen og til streaming på samme tid. Det rammer nu biograferne.

Se også: Hollywood-selskaberne vil have VOD-aftale: Biograf-vinduet skal halveres

Det er Deadline, der skriver, at biograf-kæderne Regal Entertainment, AMC Entertainment og Cinemark alle har bemærket et fald i aktiekursen.

Kursfaldet skete efter investeringsbanken Morgan Stanley har anbefalet en Premium VOD-løsning for filmselskaberne, hvilket aktiemarkedet altså har vurderet vil føre til tab for biograferne, da flere så sandsynligvis vil blive i sofaen for at se film.

Aktiemarkedet har siden maj nedvurderet biograferne, hvilket skyldes, at forsommerens billetsalg hidtil har skuffet for film som “The Mummy”, “Fast & Furious 8” og “Alien: Covenant”.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 Nagash 11 måneder siden

Åh nej, nu skal vi snart leve med billige TV film og reality TV :D
Gravatar

#2 Justin 11 måneder siden

#1
Og tænk på alle sequels, prequels og reeeeebot vi går glip at

tilsidst vil vi jo stå tilbage med tv serier i samme kvalitet som games og thrones
Gravatar

#3 kblood 11 måneder siden

#2 Hehe :) Oh the horror! :D
Gravatar

#4 Nagash 11 måneder siden

Hehe.. Kim har nogle gode profetier :)
Gravatar

#5 Star Trek fever 11 måneder siden

VOD ja tak. Så er man da fri for støjende møgunger, der ikke fatter hvad sluk mobilen betyder.

Er ret sikker på at diverse Hollywood film ville nå et bredere publikum, hvis prisen ikke bliver helt horribel
Gravatar

#6 Carmul 11 måneder siden

#5 - Jeg er også ved at være træt af lyskilder i form af mobiltelefoner, snak om privatlivet og smasken fra sidemanden. Jeg støtter det her dersens VOD. :-) Kunne da være ok. Tror faktisk der er en del der springer ud i en "biograf-film" en fredag aften... når der alligevel kun er danseprogram og madlavning for profs i TV.
Gravatar

#7 kblood 11 måneder siden

Star Trek fever (5) skrev:
VOD ja tak. Så er man da fri for støjende møgunger, der ikke fatter hvad sluk mobilen betyder.

Er ret sikker på at diverse Hollywood film ville nå et bredere publikum, hvis prisen ikke bliver helt horribel


Synes det er virkeligt svært at sige hvad prisen kunne blive... men siden en almindelig billet har det med at koste 100 kr. eller lidt mere, så vil VOD ret sikkert koste noget mere end det. Så man skal nok forvente VOD af denne type mindst ville koste 200 kr.

Men nu er dette jo så bare en reaktion på at man tror det ville komme synes jeg det lyder til... vi ved jo slet ikke om det vil komme til Danmark endnu... eller vi ved i hvert fald ikke hvornår det vil komme... jeg er ret sikker på at det kommer før eller siden.
Gravatar

#8 Geekalot 11 måneder siden

200. Så bliver VOD valgt fra som biograferne er blevet :)
Gravatar

#9 Mejse 11 måneder siden

#8 tja det er dyrt men hvis det skal være en reel indtjenings mulighed som kan gøre op for den del de vil miste når mindre folk går i biografen så bliver det nok deromkring (hvis vi er heldige) men mon ikke der går en rum tid før vi ser det i danmark ? tænker vi ikke er en af de markeder de har mest fokus på
Gravatar

#10 Geekalot 11 måneder siden

#9 de kommer jo ikke til at miste noget. Biograferne vil komme til det, men du tror da vel ikke de kommer til at få penge for tabt økonomi af dem ?....

Skriv ny kommentar: