De store Hollywood-selskaber har længe diskuteret idéen om ‘premium video on demand’, hvor premierefilm bliver tilgængelige i biografen og til streaming på samme tid. Det rammer nu biograferne.

Se også: Hollywood-selskaberne vil have VOD-aftale: Biograf-vinduet skal halveres

Det er Deadline, der skriver, at biograf-kæderne Regal Entertainment, AMC Entertainment og Cinemark alle har bemærket et fald i aktiekursen.

Kursfaldet skete efter investeringsbanken Morgan Stanley har anbefalet en Premium VOD-løsning for filmselskaberne, hvilket aktiemarkedet altså har vurderet vil føre til tab for biograferne, da flere så sandsynligvis vil blive i sofaen for at se film.

Aktiemarkedet har siden maj nedvurderet biograferne, hvilket skyldes, at forsommerens billetsalg hidtil har skuffet for film som “The Mummy”, “Fast & Furious 8” og “Alien: Covenant”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 Nagash 6 år siden

Åh nej, nu skal vi snart leve med billige TV film og reality TV :D
Gravatar

#2 Justin 6 år siden

#1
Og tænk på alle sequels, prequels og reeeeebot vi går glip at

tilsidst vil vi jo stå tilbage med tv serier i samme kvalitet som games og thrones
Gravatar

#3 kblood 6 år siden

#2 Hehe :) Oh the horror! :D
Gravatar

#4 Nagash 6 år siden

Hehe.. Kim har nogle gode profetier :)
Gravatar

#5 Star Trek fever 6 år siden

VOD ja tak. Så er man da fri for støjende møgunger, der ikke fatter hvad sluk mobilen betyder.

Er ret sikker på at diverse Hollywood film ville nå et bredere publikum, hvis prisen ikke bliver helt horribel
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#6 Carmul 6 år siden

#5 - Jeg er også ved at være træt af lyskilder i form af mobiltelefoner, snak om privatlivet og smasken fra sidemanden. Jeg støtter det her dersens VOD. :-) Kunne da være ok. Tror faktisk der er en del der springer ud i en "biograf-film" en fredag aften... når der alligevel kun er danseprogram og madlavning for profs i TV.
Gravatar

#7 kblood 6 år siden

Star Trek fever (5) skrev:
VOD ja tak. Så er man da fri for støjende møgunger, der ikke fatter hvad sluk mobilen betyder.

Er ret sikker på at diverse Hollywood film ville nå et bredere publikum, hvis prisen ikke bliver helt horribel


Synes det er virkeligt svært at sige hvad prisen kunne blive... men siden en almindelig billet har det med at koste 100 kr. eller lidt mere, så vil VOD ret sikkert koste noget mere end det. Så man skal nok forvente VOD af denne type mindst ville koste 200 kr.

Men nu er dette jo så bare en reaktion på at man tror det ville komme synes jeg det lyder til... vi ved jo slet ikke om det vil komme til Danmark endnu... eller vi ved i hvert fald ikke hvornår det vil komme... jeg er ret sikker på at det kommer før eller siden.
Gravatar

#8 Geekalot 6 år siden

200. Så bliver VOD valgt fra som biograferne er blevet :)
Gravatar

#9 Mejse 6 år siden

#8 tja det er dyrt men hvis det skal være en reel indtjenings mulighed som kan gøre op for den del de vil miste når mindre folk går i biografen så bliver det nok deromkring (hvis vi er heldige) men mon ikke der går en rum tid før vi ser det i danmark ? tænker vi ikke er en af de markeder de har mest fokus på
Gravatar

#10 Geekalot 6 år siden

#9 de kommer jo ikke til at miste noget. Biograferne vil komme til det, men du tror da vel ikke de kommer til at få penge for tabt økonomi af dem ?....

Skriv ny kommentar: