Få ting er værre i biografen end manglende benplads. Den holdning deler de i Big Bio, der d. 30. oktober åbner i Herlev, hvor “Spectre” kan nydes fra 555 elektrisk styrede luksussæder i læder og med fodstøtte.

Se også: Christopher Nolan: Biograferne må oppe sig

Biografen er den første af sin slags i Europa, der altså satser benhårdt på comfort for sit publikum. Dolby Atmos-lyd og luksussæder, som du selv kan indstille, skal få folk til at gå i Big Bio. Og det uden, at det koster ekstra:

”I USA har flere biografer udelukkende luksussæder, men det er nyt i Europa. Vi har besluttet at installere luksussæde på alle pladser, og det betyder, at vi har færre stole. Vi sælger billetterne til normal pris, men tror, at vi kan få en højere belægning på grund af den højere standard,” siger medejer af Big Bio, Henrik Obel, til Berlingske Business.

Den nye satsning kræver dog omgående succes, vurderer Henrik Obel:

”Vi skal helst op på 180.000-200.000 billetter om året og en omsætning på 15-18 millioner kroner inklusive popcorn, slik og så videre.”

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Kaversmed 6 år siden

Er meget spændt! Jeg bor 100 m fra biografen, så håber virkelig på, at det bliver en succes.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 pikkerrup 6 år siden

Fedt fedt, jeg har for en del år siden skrevet til Nordisk Film og foreslået noget lignede uden held. Jeg synes det er fedt at der popper nogle nye biografer op (Atlas/BigBio) som tør udfordre NF.

P.s - Jeg håber at mekanikken i stolene er meget støj svage....
Gravatar

#3 Geekalot 6 år siden

Billet priser der ikke stiger på grund at stolene, nej men billet priserne er jo steget i forvejen, hvis det er en af de københavnske biografer. Så at bruge det som undskyldning holder ikke helt. For de små biografer vil dette blive en omkostning vi vil kommer til at betale en højere billet pris for, hvis det skulle komme, har min tvivl. Skulle de gøre noget, skulle de for min skyld gå tilbage til bare Dolby og et normalt lærrede, så en mindre billet pris, alt det fancy pansy 3d og ekstra lyd er overhovedet ikke noget jeg går op i, et sæde, Dolby og så folk der opføre sig ordentlig, så er jeg skam tilfreds :)
Gravatar

#4 David Munch 6 år siden

Personligt sidder jeg nu ganske fint i de nuværende sæder.

Gør heller noget ved folk som går i biograden for at opføre sig som idioter.
Gravatar

#5 region 2 killer 6 år siden

Smell-O-Vision 2.0
Jaws 3 makes Jaws 2 look like Jaws and if Jaws: The Revenge hadn't surfaced to make Jaws 3 look like Jaws 2, Jaws 3 would have been known as the bigge
Gravatar

#6 Kau 6 år siden

Atlas er genialt. Er stamgæst i Atlas, jeg har prøvet Imperial og Cinemaxx igen efterfølgende, men der sidder man så utroligt tæt, intet benplas, intet armplads. Virkelig dårlige biografer.

Atlas er the way to go.
Det lyder som om Big Bio også er toppen.
Gravatar

#7 Mr. Anderson 6 år siden

Er det her overhovedet noget der er efterspørgsel på? For hvis ikke, virker det da som en kæmpe satsning! Personligt er jeg ret ligeglad med sædet, så længe jeg kan strække mine ben.
"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin
Gravatar

#8 Silver666 6 år siden

David Munch (4) skrev:
Personligt sidder jeg nu ganske fint i de nuværende sæder.

Gør heller noget ved folk som går i biograden for at opføre sig som idioter.
Ja sådan har jeg det også
Gravatar

#9 RuneSøndergaard 6 år siden

Jeg synes dette lyder som en god ting

Kan godt forstå nogle har det fint med pladsen som der er ide nuværende biografer, men vi er alle af forskellige højder, og jeg synes personligt godt der kunne være mere plads og lidt bedre komfort i sæderne

Efter at havde set Maze runner 2 i går havde jeg egentlig besluttet at holde mig helt fra biografen, men kunne være denne biograf skulle have en chance

Skriv ny kommentar: