Black Panther MTV Movie Awards / Filmz.dk

“Black Panther” blev den store vinder ved MTV Movie Awards


Marvel-filmen “Black Panther” blev den store vinder ved årets MTV Movie Awards.

Hele fire priser hjemtog “Black Panther” ved weekendens MTV Movie Awards.

Heriblandt hjemtog Ryan Cooglers MCU-film titlen som årets bedste film foran “Infinity War”, “It”, “Girls Trip” og “Wonder Woman”.

Chadwick Boseman vandt personligt to priser i titelrollen som Black Panther.

Seriepriserne ved årets MTV Awards gik til “Stranger Things”, der også vandt fire priser.

Netflix-hittet “Stranger Things” vandt som årets bedste serie foran “Game of Thrones”, “13 Reasons Why”, “Grown-ish” og “Riverdale”.

Marvel Studios satser stort på Oscar-succes til “Black Panther” i 2019.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Justin 2 år siden

Tør man lade være :0
Gravatar

#2 LasseUk 2 år siden

Jeg synes Black Panther på mange måder var en traditionel, god, Marvel film, som blev løftet af stærke præstationer og en interessant central konflikt, men når det så er sagt, så synes jeg at Infinity War var et mesterværk indenfor superhelte-genren. Havde det været op til mig, havde der ikke været nogen tvivl om at Avengers havde vundet.
"At last we meet for the first time, for the last time"
Gravatar

#3 kenneth86 2 år siden

Synes det er latterligt hvordan en film kan vinde så meget pga af det politiske. Filmen var fin nok men så var den altså heller ikke bedre men fordi det næsten kun er sorte mennesker som er med så tildeler de den alle de priser så de ikke ser ud til at være racister. Lad os nu for helvede bedømme film ud fra handling og indhold end bare hvordan skuespillerne ser ud
Gravatar

#4 steadi07 2 år siden

#4 - Hvordan ved du, at de stemmeberettigede ikke bare har stemt, som de nu følte for? Stranger Things har vundet fire priser...
Gravatar

#5 Justin 2 år siden

#4
De stemmeberettigede har vel følt at de ikke vil kaldes racister
Gravatar

#6 Mejse 2 år siden

#5 ved du overhovedet hvem de er, eller om det er hemmelige afstemning når du udtaler dig ?
Gravatar

#7 Mejse 2 år siden

#5 efter at have brugt 10 sekunder på at undersøge det, før jeg udtaler mig uintelligent, kan jeg fortælle dig at afstemningen, er online af alle der har lyst og anonym, ved ikke helt om det følger din "vil ikke kaldes racister" teori ?
Gravatar

#8 kenneth86 2 år siden

Og ? Self det er anonymt så er der jo stadig mange som stemmer udelukkende pga af hvordan skuespillerne ser ud og ikke hvordan filmen er. Igen siger ikke den er dårlig men den er slet ikke hvad den bliver gjort til og jeg har siddet på youtube og hørt flere komme med denne udtalelse. Hvis man ikke kan li Black Panther så er man racist. Selv en del sorte mennesker i USA har sagt at folk skal slappe af med at bedømme en film ud fra andet end handling og at den i deres mening ikke var så god alle gjorde den til. Men Marvel film og boksning har det tilfælles at hvert år når en ny kommer ud eller en kam bliver bokset så er det den bedste film/kamp nogensinde
Gravatar

#9 Mejse 2 år siden

#8 tja man må vel godt stemme ud fra hvordan nogen ser ud, hvis det er det man kan lide ? men nu var det jo fordi Justin direkte sagde, at de vel stemte sådan for ikke at blive kaldt racister, hvilket jo aldrig kan være tilfældet i en ANONYM internet afstemning :)

har ikke sagt noget om det politiske, altså der er jo mange der har fundet filmen bedre end andre, fordi der er mange sorte med, og det er vel ikke nødvendigvis politisk, der er sikkert også mange der synes en film er bedre end hvad andre synes, fordi der er en lækker man/kvinde med, eller fordi der er en speciel bil med eller en båd, er der jo som sådan ikke noget galt i, hvis det er det der bare gør det for en, og det man føler en forbindelse med.

selvfølgelig skal folk der siger folk der ikke kan lide det er racister, bare klappe kaje (selvom der sikkert er en lille procentdel hvor det er tilfældet) men det betyder jo altså ikke at alle kun kan lide den på grund af politik.....at kunne lide en film fordi man føler en større samhørighed med den fordi der er mange sorte med, er ikke politisk.

ps. at bruge youtube og hvad der bliver sagt der, som et argument for noget, er forresten ikke særlig smart, da man på 10 sekunder kan finde lige præcis det man vil, både positivt og negativt om stort set alle emner :)
Gravatar

#10 Star Trek fever 2 år siden

Selvfølgelig fik den det. Sikke en storm de havde været ude i ellers
Get woke, go broke.

All lives matter.

Skriv ny kommentar: