Disney har taget beslutningen om at give “Black Widow” og “Cruella” en simultanpremiere, så de nu officielt udkommer samtidig på Disney+ og i biograferne.

Selvom vi til maj kan forvente at kunne sidde i biografernes bløde sæder, bliver det altså ikke det eneste sted, vi kan se Disneys to kommende blockbustere.

MCU-filmen “Black Widow” får oven i købet en ny premieredato, der nu hedder den 9. juli i stedet for den 6. maj. Vi må altså vente endnu længere på at se Scarlett Johanson sparke røv, efter filmen allerede er blevet udskudt flere gange siden dens oprindelige premieredato den 29. april 2020.

Med den nye premieredato har filmen også fået en ny poster, som du kan se her:

“Cruella” får premiere på Disney+ d. 28. maj. Om filmen beholder sin danske biografpremiere, der ligger den 27. maj, er stadig uklart.

Begge film kommer til at kræve en ekstra betaling gennem Premier Access på Disney+.

Der har før været snak om, at “Cruella” udkommer på Disney+. Dog har Disney hårdhændet forsøgt at trække tiden så længe som muligt, for at se om “Black Widow” kunne få en eksklusiv biografpremiere.

Læs også: “Disse 3 biograftitler er på vej direkte på Disney Plus – men ikke ‘Black Widow'”

Nu har produktionsgiganten måttet hive det hvide flag frem, og det betyder altså, at man kan se både “Black Widow” og “Cruella” inden for hjemmets trygge rammer.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: