Ridley Scotts banebrydende science fiction-klassiker ”Blade Runner” kan genopleves på det store lærred 33 år efter sin originale premiere.

Se også: Ridley Scott skal ikke instruere “Blade Runner 2″.

Imperial i København samt Nordisk Films biografer i Aarhus, Odense og Aalborg viser nemlig “Blade Runner – Final Cut” fra den 7. maj.

I forbindelsen med relanceringen af filmen på det store lærred, er der sammensat en ny trailer til filmen. Du kan se den nederst i nyheden.

Repremieren af “Blade Runner” kommer oven på nyheden om, at Harrison Ford vender tilbage i rollen som Richard Deckard i en kommende efterfølger, der har ”Prisoners”-instruktøren Denis Villeneuve bag kameraet.

Filmens originale instruktør, Ridley Scott selv, er lykkelig for, at en ny generation nu får mulighed for at se hans endelige version af filmen på det store lærred.

”Final Cut-versionen er min endelige version af Blade Runner, og jeg er meget begejstret for, at publikum får muligheden for at se filmen, som jeg havde tænkt den – og på det store lærred. Den nye trailer fanger essensen af filmen, og jeg håber, at den vil inspirere en ny generation til at se Blade Runner, når den vender tilbage,” udtaler han.

Den originale “Blade Runner” var et flop ved premieren i 1982, men har siden genvundet stor anseelse og den regnes i dag for en af genrens helt store klassikere.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 rauhe 7 år siden

Jeg tror da nok lige bilen skal en tur til Aarhus i starten af maj!
Jeg var lige en tak for ung, da Blade Runner gik i biografen sidst, så denne genopførelse er en kærkommen mulighed for at se filmen på et stort lærred!
Gravatar

#2 Dominar Rygel XVI 7 år siden

Super fed film og jeg kan huske, at jeg som ung teenager spillede adventure spillet med ligeså stor begejstring!

Er der nogen, der kan oplyse de essentielle forskelle mellem de efterhånden mange versioner?

Go' søndag.

Vh
Gravatar

#4 smolinsk 7 år siden

Også en super fed film:) men hold da fest den bliver godt nok hevet op af hatten tit med ved ikke hvor mange genudgivelser osv.... ret vildt...men også en fed film, bare sjovt det altid er den?
Gravatar

#5 Elvira39 7 år siden

Den står som fortjent som en stor film historisk set og et gensyn med den i biografen lokker meget. Ved ikke lige med en efterfølger og med en Harrison Ford der snart minder mere om dårlig udgave af W. C. Fields end den Harrison Ford vi dengang så i sin glansrolle, så tror jeg ikke helt på det.
Gravatar

#6 omega2oo5 7 år siden

En mulighed for at se min yndlings film på et stort lærred, det er jo som "a dream come true"!

Skriv ny kommentar: