Marvels satsning med at bringe de populære superhelte sammen på det store lærred i “The Avengers” har vist sig at være en mere end almindelig god forretning.

Tidligere på ugen leverede filmen årets indtil videre største åbningsweekend i Danmark ved premieren, og også i USA har “The Avengers” vist sig fantastisk populær.

Læs Filmz’ biografanmeldelse af “The Avengers”.

Ved midnatspremieren omsatte filmen for 18,7 mio. dollars, hvilket er mere, end “The Dark Knight” omsatte for i 2008 (18,5 mio. dollars). Det er også mere end den samlede midnatsomsætning for tegneseriefilmatiseringerne “Iron Man”, “Iron Man 2”, “Thor” og “Captain America: The First Avenger”.

Det forventes desuden, at filmen vil få en af de største åbningsweekender nogensinde i USA, men om den også vil kunne snige sig over de 1 milliard dollars, som “The Dark Knight” nåede at omsætte for, må tiden vise.

Indtil videre er den godt på vej. “The Avengers” har omsat for over 300 mio. dollars uden for USA, og det vurderes, at dens samlede omsætning kan ryge over 600 mio. dollars allerede efter weekenden.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (82)
Gravatar

#21 Kyllingebenet 10 år siden

Who cares, hovedsagen er at filmene er gode!
Gravatar

#22 Slettet Bruger [2801550432] 10 år siden

IK (15) skrev:
Jamen det er da fedt, at du synes mere om Burtons batman-film, der netop har glemt hovedpersonen og oser af kunstighed.


Du kunne da i det mindste have henvist til Schumachers film, og så have haft en legitim pointe. Jeg vil vove dem påstand at Keatons fortolkning af Batman river Bales rundt i manegen til hver en tid. Bale er derimod en langt bedre Bruce Wayne. Jeg synes at Keaton er intimiderende og cool som Batman, mens Bales "farlige" stemme gør at enhver scene (især i The Dark Knight) fremstår en lille smule corny.

Batman Begins er glimrende, og The Dark Knight er i mine øjne næsten lige så god, men de er hypede, og også mere end de egentligt fortjener.
Gravatar

#23 coftkohl 10 år siden

Jeg var overordenligt godt underholdt af "Avengers" og har været godt underholdt af de 2 første Batman film fra Nolan's hånd.

At skulle bedømme om hvilken af de 2 film Avengers eller TDKR tjener mest, er en ting, men hvilken af de 2 der bliver den bedste er noget andet.

De 2 film er hver sin genre, Avenger er sjov, hurtig og har en masse action og karakterer at kunne rode med, dette er både en fordel og en ulempe, synes Whedon har klaret det godt med at finde god balance, hvor den ikke bliver for lalleglad ikke kører på overdrevet med action og ingen historie, kunne historien være stærkere, selvfølgelig, men jeg synes det hele er godt blandet.

De 2 Batman film har jo knap så mange hovedpersoner at skulle følge / vise frem, derfor har de, efter min mening, været mere karakter / historie drevne og begge er mere seriøse end Avengers.
Nolan, har lavet 2 rigtige gode film, etteren var en af de bedste origin historier jeg har set, Iron Man og den er de bedste for mig, mens 2'eren følger godt op på den første og kommer med en super fortalt skurk. IMHO :)

De 2 film Avengers / TDKR vil jo have hver sin fanbase og begge vil lave mange penge, håber jeg personligt, så vil mange forhåbentligt bruge færre på Breaking Dawn, men det sker nok ikke, skal med ret stor sikkerhed se TDKR i biffen også, dog tyder meget på at Avengers vil sejre med tiden af den og TDKR, dette begrunder jeg med den megen negative tale der har været, blandet her på siden.
Tiden vil dog give svaret :P
Gravatar

#24 IK 10 år siden

skarum (22) skrev:
Jeg synes at Keaton er intimiderende og cool som Batman, mens Bales "farlige" stemme gør at enhver scene (især i The Dark Knight) fremstår en lille smule corny.


Jeg har været solgt siden siden jeg for første gang så Batman Begins tilbage i 2005. Elsker Bales truende fremtoning. Keaton finder jeg flad, og jeg ved faktisk ikke hvad der driver hans karakter. Total kedelig. Burton har lavet en gotisk cirkus-film med skurkene i hovedrollerne.

Jeg nævnte Burtons film, fordi Loke76 har dem som favoritfilm. Du har fuldstændig ret i, at Schumachers er noget juks.
Gravatar

#25 Åkepool 10 år siden

"Avengers" fik næsthøjeste åbningsdag med en omsætning på $80.5 million.IK (24) skrev:
Elsker Bales truende fremtoning.


TDK er en aldeles glimrende film, men jeg må indrømme, at jeg også har et problem når Batman snakker. Jeg kommer altid til at tænke på den her:som du sikkert har set mange gange før og rystet på hovedet af, men de har sgu fat i noget af det rigtige der ;)


IK (24) skrev:
med skurkene i hovedrollerne


Der synes jeg nu ikke at TDK står tilbage, når det kommer til at give hovedrollen til en skurk.
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#26 Kviesgaard 10 år siden

#14 & #17

Det er muligt at der er skrevet kontrakter på flere film, og at scenen under rulleteksterne gav antydning af mere, men hvis den første Avengers film ikke bliver et gedigent hit, så stiller jeg da lidt spørgsmålstegn ved, om der så kommer en fortsættelse.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#27 De4_Kia 10 år siden

#26: Følger du og andre slet ikke med?
The Avengers 2 er altså blevet annonceret, blev den længe før The Avengers fik premieren,
og efter planerne får the Avengers 2 premiere i 2014. :)
Gravatar

#28 Hr. Nielsen 10 år siden

IK (24) skrev:
Keaton finder jeg flad, og jeg ved faktisk ikke hvad der driver hans karakter.
Nøjagtigt det samme, blot smukt underspillet, med indestængte følelser. Det ses i kropssproget, øjnene, holdningen osv. Så måske er det blot indad du skulle tage et tjek IK. Hvilken man finder bedst, Keaton eller Bale i rollen er en ting, men hvis du vitterligt ikke kan se noget, finder jeg det underligt.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#29 Hr. Nielsen 10 år siden

IK (6) skrev:
Man bør nærmest tælle antal solgte billetter, for at undgå forvirring med alt det 3D gebyr.
Jeps, så ville billedet se MEGET anderledes ud med stort set alle nyere film;)

Egentlig er jeg lidt ligeglad med om en film tjener mere, mindre eller det samme. Dejligt en god film får succes, så hvis denne her får samme succes som TDK, er det fuldt fortjent og når TDK kunne tjene mere end en milliard, så kan denne her sikkert også. Den har også anmeldelserne bag sig trods alt.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#30 Babo84 10 år siden

Thomas E. Nielsen (28) skrev:
men hvis du vitterligt ikke kan se noget, finder jeg det underligt.


Hvorfor skulle det da være underligt? Jeg finder Keaton god, altså karismatisk og for et godt valg, men rollen siger mig absolut intet. Den er mig helt fraværende (ja, kald det bare underspillet) og han fremstår som en birolle i begge film. Jeg er ligeglad med hans portræt, ganske enkelt. Jeg føler ikke der er gjort nok ud af karakteren, som blot fremstår som en bølle, hvilket er fint, men han forbliver ligegyldig.

Skriv ny kommentar: