Marvels satsning med at bringe de populære superhelte sammen på det store lærred i “The Avengers” har vist sig at være en mere end almindelig god forretning.

Tidligere på ugen leverede filmen årets indtil videre største åbningsweekend i Danmark ved premieren, og også i USA har “The Avengers” vist sig fantastisk populær.

Læs Filmz’ biografanmeldelse af “The Avengers”.

Ved midnatspremieren omsatte filmen for 18,7 mio. dollars, hvilket er mere, end “The Dark Knight” omsatte for i 2008 (18,5 mio. dollars). Det er også mere end den samlede midnatsomsætning for tegneseriefilmatiseringerne “Iron Man”, “Iron Man 2”, “Thor” og “Captain America: The First Avenger”.

Det forventes desuden, at filmen vil få en af de største åbningsweekender nogensinde i USA, men om den også vil kunne snige sig over de 1 milliard dollars, som “The Dark Knight” nåede at omsætte for, må tiden vise.

Indtil videre er den godt på vej. “The Avengers” har omsat for over 300 mio. dollars uden for USA, og det vurderes, at dens samlede omsætning kan ryge over 600 mio. dollars allerede efter weekenden.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (82)
Gravatar

#31 Hr. Nielsen 10 år siden

#30 Måske du skulle skille rollen og hvordan den spilles, for selv om de er forbundet, så er der dog også forskel. Jeg er for så vidt enig i at Keaton får alt for lidt at arbejde med, særligt i to'eren, der ligesom TDK vælger fokus på skurken. Men der vises i små glimt hvad der driver ham og Keaton viser det endnu mere, altså i etteren. At det så ikke er nok til at dig og åbenbart IK ikke kan se der er noget som helst, må stadig undre mig? At du er ligeglad med hans portræt, behøver jo strengt taget ikke betyde at du ikke kan se det. Jeg er heller ikke specielt følelsesmæssigt berørt, uden lidt i en scene. Jeg må dog samtidig erkende at Batman Begins heller ikke på den konto, rører mig specielt, omend at tingene er gjort mere tydelige, så ingen kan være i tvivl om hvad der driver vores kære Batman.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#32 Babo84 10 år siden

#31

Jeg har ellers set filmene for nylig, og jeg følte at fokuset var ret begrænset på batman igennem begge film. Hans portræt fremstår mig tamt. Jeg føler ikke for karakteren, og det skyldes mere rollen, end Keaton. Muligt der er "små glimt" af et eller andet, men jeg føler ikke disse gjorde hverken fra eller til på den konto. Begins føler jeg dykker ned i karakteren, og arbejder med nogle ting, og jeg er skam berørt af portrættet, kombineret med Hans Zimmers dejlige stykke musik, som åbner op for nogle følelser. Scenen i elevatoren til sidst med bruce og alfred, hvor bruce begræder over det der sker, synes jeg er helt fantastisk.
Gravatar

#33 Hr. Nielsen 10 år siden

Babo84 (32) skrev:
Jeg har ellers set filmene for nylig, og jeg følte at fokuset var ret begrænset på batman igennem begge film.
Læste du andet end det jeg skrev, eller hvordan skal dette forstås?
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#34 IK 10 år siden

Jeg bliver indimellem lidt i tvivl om jeg har set samme film når vi taler om TDK. Det er rigtigt at der er mindre fokus på Batman sammenlignet med den første. Men det er skam også fuldstændig forståeligt, da det er en oprindelseshistorie, men det er alligevel Batman der har mest fokus i TDK. Det er ham vi følger mest, mest screentime og også ham der gennemgår den største udvikling. At man synes, at Ledger stjæler billedet er noget andet, og det forveksler mange med mindre fokus på hovedpersonen. For mig har det aldrig været et problem, da jeg finder Batman karakteren mest interessant. Jeg synes også Ledger er helt fantastisk, men jeg har altid mere nydt scenerne med Batman/Bruce Wayne.
Gravatar

#35 Babo84 10 år siden

Thomas E. Nielsen (33) skrev:
Læste du andet end det jeg skrev, eller hvordan skal dette forstås?


Ja... Jeg er ikke enig. Rollen Keaton spiller er mig ligegyldig.
Gravatar

#36 the_paki_don 10 år siden

#34

Supplerende info:

Heath Ledger vandt Oscaren for bedste BIROLLE. :)
Gravatar

#37 IK 10 år siden

the_paki_don (36) skrev:
#34

Supplerende info:

Heath Ledger vandt Oscaren for bedste BIROLLE. :)


Og Bale var nomineret for en MTV Award for bedste mandlige hovedrolle. :)
Gravatar

#38 Hr. Nielsen 10 år siden

Babo84 (35) skrev:
Ja... Jeg er ikke enig. Rollen Keaton spiller er mig ligegyldig.
Men du skrev altså ingen argumenter mod noget jeg havde sagt. Jeg er dårligt nok uenig i det du skrev til sidst?IK (34) skrev:
Jeg bliver indimellem lidt i tvivl om jeg har set samme film når vi taler om TDK.
Pudsigt, sådan har jeg det når du snakker Keaton/Batman;)
IK (34) skrev:
Det er ham vi følger mest, mest screentime
Det er stadig Batman der mindst interessant og dermed fokus på. Fokus og screentime er ikke nødvendigvis det samme! Babo84 har da endda selv sagt at fokus var på Jokeren, men at han tror at fokus flyttes tilbage på Batman i sidste film her (hvis han vil stå ved det nu??)
IK (37) skrev:
Og Bale var nomineret for en MTV Award for bedste mandlige hovedrolle.
Er det ikke også MTV der har for bedst kys;) Populisterne fra dette børneprogram giver jeg ikke en rottehale for IK!

the_paki_don (36) skrev:
Heath Ledger vandt Oscaren for bedste BIROLLE. :)
Doh, som om det viser eller beviser noget som helst Paki i forhold til fokus!!! Eller vent, jo det gør det og det er at de lagde mere mærke til ham end til hovedrollen.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#39 IK 10 år siden

Thomas E. Nielsen (31) skrev:
Men der vises i små glimt hvad der driver ham og Keaton viser det endnu mere, altså i etteren.


Tænker du på flashbacket, hvor vi ser hans forældre blive dræbt? Jeg kan nemlig ikke komme i tanke om noget andet. Det eneste som vi kan tillægge er at han valgte et liv som Batman pga. forældrernes død. Det var ganske vist nok i en alder af syv, hvor man næsten havde fuld medfølelse med alt. Efter Begins kan man jo nærmest kun blive klogere på, at det er et ganske forenklet og firkantet portræt af hvad der driver Karakteren. I Begins synes jeg der arbejdes med skyldfølelse og sorg på et mere menneskeligt og vedkommende plan. Karakteren får kant og man for forståelse for hans motiver. Det får jeg ganske enkelt ikke af Keatons karakter. Og en anden ting, hvorfor er Batman hævet over loven? Hvorfår må han dræbe til højre og venstre, og ikke stilles til regnskab. Jo mere jeg tænker over det, jo mere synes jeg, at Burton har fucked Batman op. :)
Gravatar

#40 Babo84 10 år siden

Thomas

tdk giver plads til andre ting. Ikke kun jokeren, men dent og historien tilmed. Men batman får stadig en pæn tid til rådighed således at han ikke fremstår ligegyldig. Klimakset er f eks hans film og han udvikler sig. Han er ikke i centrum som i den første. Det er alle enige i.

Skriv ny kommentar: