Det har i længere tid været kendt, at alle seks “Star Wars”-film udkommer på blu-ray til september. Det er dog først nu, at Lucas og co. langt om længe har løftet sløret for detaljerne omkring den længe ventede blu-ray-udgivelse.

Se også: ”Star Wars” på Blu-ray får officiel dato.

De seks film udkommer i tre forskellige versioner. Et komplet set med alle seks film samt to set opdelt efter trilogi. I alt vil der være over over 40 timers ekstramateriale, hvoraf en stor del af det er hidtil ukendt materiale såsom fraklippede scener, alternative scener og dokumentarer, som vil være fordelt over ni skiver.

Se de tre forskellige udgavers forsidecovers ovre på den officielle hjemmeside, hvor der også kan læses yderligere info om bonusindholdet.

Se også: ”Star Wars” i 3D får officiel udgivelsesdato.Vis kommentarer (84)
Gravatar

#11 Collateral 13 år siden

#8: Don't go there Batsy - they'll eat you alive
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#12 chapton 13 år siden

Eftersom han har haft en "slem" vane til at ændre på udgivelserne gang på gang, så håber jeg da lidt at han har forbedret den CGI han desværre valgte at introducere i 1996 (eller hvornår det nu var).
Fred være med det, de er kommet for at blive, men han må da for pokker gerne opdatere CGI'en da den nu er 15 år gammel og langt fra overbevisende.
Gravatar

#13 Dragon_Claw 13 år siden

Hvis Lucas vil imponere mig med denne nye udgivelse, så skulle han tage & smide den nye trilogi AF HELVEDE TIL!!!

Nåh ja, og så fjerne det bizarre musikalske indslag i Jedi...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#14 Lord Beef Jerky 13 år siden

#12 Den blev skam opdateret i forbindelse med DVD-udgivelserne for en 8 års tid siden... siden hen er 90'er udgaverne og de gamle også udkommet på DVD... men ja, en 4. udgave ville være rar, hvis nu han alligevel absolut SKAL have det nye crap med.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#15 darkwizat 13 år siden

#13 Er det ikke også netop det han giver dig muligheden for ved at udgive 3 Blu-ray boxsets hvor at det ene er Original Trilogy som vel er den du skal ha ;)
Gravatar

#16 darkwizat 13 år siden

Er og bliver Hardcore Star Wars fan så ska klaret ha saga boxsetet og glæder mig helt vildt men det der her skrives som en nyhed er jo i den grad old news filmz ;9
Gravatar

#17 PedeMeister 13 år siden

YES! YES! YES!
Gravatar

#18 Batsy 13 år siden

11# Jeg laver dem om til Flagermus banke bøffer! Muhhahahah, skal jeg os fortælle dem at lave en ordentlig udgivelse, næste gang vis det sker? altså til dem der vil have det med hele muliviten?
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#19 BN 13 år siden

Dragon_Claw (13) skrev:
Hvis Lucas vil imponere mig med denne nye udgivelse, så skulle han tage & smide den nye trilogi AF HELVEDE TIL!!!Fingrene væk fra tre af mine yndlingsfilm!

;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#20 Patriarch 13 år siden

Jeg ved godt at han ikke udgiver de oprindelige. Men hvis det skal være special edition, så håber jeg inderligt at de har opdateret CGI'en.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”

Skriv ny kommentar: