Det har i længere tid været kendt, at alle seks “Star Wars”-film udkommer på blu-ray til september. Det er dog først nu, at Lucas og co. langt om længe har løftet sløret for detaljerne omkring den længe ventede blu-ray-udgivelse.

Se også: ”Star Wars” på Blu-ray får officiel dato.

De seks film udkommer i tre forskellige versioner. Et komplet set med alle seks film samt to set opdelt efter trilogi. I alt vil der være over over 40 timers ekstramateriale, hvoraf en stor del af det er hidtil ukendt materiale såsom fraklippede scener, alternative scener og dokumentarer, som vil være fordelt over ni skiver.

Se de tre forskellige udgavers forsidecovers ovre på den officielle hjemmeside, hvor der også kan læses yderligere info om bonusindholdet.

Se også: ”Star Wars” i 3D får officiel udgivelsesdato.Vis kommentarer (84)
Gravatar

#41 Slettet Bruger [3402358813] 13 år siden

#40

Jeg kan allerede sige nu at jeg vil være en af dem der har fået et klask i måsen.

For ligemeget hvor meget han fucker det op vil det stadigvæk være star wars og det vil jeg aldrig kunne hade.
Gravatar

#42 NP 13 år siden

#36
Nu plejer marketingsafdelingen jo at regne kommentarsporene med, når de angiver timetallet på ekstra-materialet. Så to kommentarspor til hver af de seks film, det giver i hvert fald de første 24 timers ekstramateriale. Så de angivene 40 timer virker ikke helt forkerte.

Jeg er nu glad for, at jeg stadig har mine uspolerede CAV Laserdisc-udgaver af den oprindelige trilogi. :)
Gravatar

#43 McPeter 13 år siden

DTS 6.1? Ikke DTS-HD 6.1?
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#44 Bony 13 år siden

McPeter (43) skrev:
DTS 6.1? Ikke DTS-HD 6.1?


Seriøst, hvis de har lavet den brøler, så er det næsten værre end dårlig CGI og "Han Shot First"-problematikken!
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#45 StarWarsFan11384EB 13 år siden

Jeg håber godt nok at Lucas har erstattet CGI-Yoda ud med Puppet-Yoda i Episode II & III, for jeg synes Yoda er mest troværdig som dukke. Jeg kan til gengæld ikke lide dukkeudgaven af Yoda i The Phantom Menace, for der ligner han næsten ikke sig selv. Men inderst inde, ved jeg at det ikke sker.
Gravatar

#46 filmkorn.dk 13 år siden

Det er DTS-HD Master Audio. Whathifi.com har fået det bekræftet.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#47 BN 13 år siden

Patriarch (32) skrev:
Men ser man de tre første ret tæt på hinanden, synes jeg at der sker et skift i tonen. Der er en underliggende "realisme" som mangler i ROTJ ..... Det er som om de to første tager sig selv mere seriøst.


Der sker helt klart et skift i tonen fra 'The Empire Strikes Back' og til 'The Return of the Jedi'. Det er kun halvdelen af 'Jedi' (Luke vs. Vader + kejseren-delen, samt angrebet på den nye Dødsstjerne, foruden Skywalker-søskendeparrets samtale efterfulgt af Han Solos korte scene med Leia) der har samme tone som 'Empire'. Og det er denne halvdel, der i sidste ende trækker læsset for mit vedkommende. Fra den mere muntre del er jeg dog også ret begejstret for
Luke & Co.'s kamp mod Jabba the Hut ude i ørkenen, samt speeder-jagten i skoven.


Men der er ingen tvivl om, at hvis ikke det var fordi der også var mange muntre og pjattede scener i 'A New Hope' (R2-D2 og C3-PO's Gøg og Gokke-lignende makkerskab, de mange besynderlige væsener i Mos Eisley, mundhuggerierne mellem Han Solo og Leia, Chewbaccas sejr i brætspil over C3-PO, Han Solos løben efter en flok storm troopers o.s.v.), ville 'Jedi' have føltes som ren stilforvirring ovenpå 'Empire'.

Noget andet der får kabalen til at gå op for mig, er, at 'Jedi' er filmen hvor "the good guys" aka tilhængerne af Kraftens lyse side vinder den endelige sejr, så den mere lyse og muntre stil i det halve af filmen virker virker til syvende og sidst passende. Men havde det ikke været for den anden halvdel (Luke vs Vader ... etc.) ville det for mig have været et FOR stort brud på stil og kontinuitet.

Patriarch (32) skrev:
Der er en underliggende "realisme" som mangler i ... de nye


Uanset om man kan lide de nye, altså de tre prequels, eller ej, så fastholdes den seriøse tone konsekvent hele vejen gennem 'Attack of the Clones' og 'Revenge of the Sith'. Det er kun 'The Phantom Menace' der har samme fifty-fifty opdeling i tone/stemning som 'Return of the Jedi'.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#48 Dragon_Claw 13 år siden

Når vi snakker om tone i Star Wars, så er det utroligt hvor stærk denne her lille scene: er i forhold til de sjælløse kung-fu fægte scener i forgængerne.

"Less is more"...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#49 darkwizat 13 år siden

#48 syntes da bestemt også at der er masse af sjæl i denne scene ;)
Gravatar

#50 Patriarch 13 år siden

#47

Stort set enig med alt hvad du skriver :)
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”

Skriv ny kommentar: