Gyserklassikeren, som vandt to Oscars og var en kæmpe publikumssucces i 1973, bliver genskabt af gyserveteraner.

Blumhouse Productions, som står bag moderne gysere som “Get Out”, “M3GAN” og den kommende filmatisering af “Five Nights af Freddy’s”, har tidligere annonceret deres genindspilning af gyserklassikeren “The Exorcist”. Filmen kommer til at være en del af en franchise, hvor der indtil videre er planer om tre film.

Nu er der kommet ny information om skuespillerne: Deadline har netop annonceret, at Okwui Okpokwasili bliver en del af filmens cast, som lige nu inkluderer Ellen Burstyn, Leslie Odom Jr (“The Many Saints of Newark”), Ann Dowd (“Hereditary”), Lidya Jewett (“Hidden Figures”), Raphael Sbarge (“Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story”) og debutant Olivia Marcum.

Okpokwasili er et multitalent, som både har spillet teater på Broadway og stået foran kameraet. Hun har tidligere spillet med i “I am Legend”, “Madeline’s Madeline”, “Master” og skal være en del af den kommende “WandaVision”-spinoff serie “Agatha: Doven of Chaos”.

Handlingen vækker genkald til den oprindelige film, hvor en far (Odom Jr) afsøger hjælp fra Chris MacNeil, efter hans søn er blevet besat af onde ånder. MacNeil var Burstyns oprindelige rolle i “The Exorcist” fra 1973, hvor hun havde samme oplevelser med et besat barn.

Den kommende “The Exorcist” instrueres og skrives af David Gordon Green, som står bag 2018’s “Halloween” og “Halloween Kills”. Der er endnu ikke sat en premieredato på filmen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: