“Parasite”-instruktør Bong Joon-ho skal stå bag en sci-fi-film hos Warner Bros. med Robert Pattinson i forhandlinger om filmens hovedrolle.

Den sydkoreanske instruktør stod bag én af Oscar-historiens største bedrifter, da “Parasite” i 2020 vandt titlen som ‘bedste film’ som den første ikke-engelsksprogede film i historien.

Siden har instruktøren afsløret at både en “Parasite”-serie på HBO og to spillefilmsefterfølgere er på vej. Den kommende sci-fi-film har dog intet at gøre med det univers.

Deadline har rapporteret, at det kommende projekt er en filmatisering af Edward Ashtons kommende sci-fi-roman “Mickey7”. Her følger vi en mand — Mickey7 — på ekspedition for at kolonisere isverdenen Nilfheim. Han tager imod livsfarlige jobs, som er for risikable for andre, men ikke for ham. Når han dør, genopstår han nemlig som en klon, der dog stadigvæk har størstedelen af hans minder. Efter at han formodes død, vender Mickey7 tilbage til sin base, hvor han finder Mickey8 — en ny klon —, der har taget hans sted.

Filmen produceres af blandt andre af Bong Joon-ho selv gennem hans produktionsselskab Offscreen. Den har endnu ingen titel.

Robert Pattinson, der er ét af Hollywoods allerhotteste navne i øjeblikket, er i forhandlinger om hovedrollen. Inden længe kan vi se “Twilight”-stjernen i én af tv-historiens mest ikoniske roller som den titulære kappeklædte hævner i Matt Reeves’ “The Batman”.

Læs også: “Kurt Cobain var inspirationen bag Robert Pattinsons Bruce Wayne, fortæller ‘The Batman’-instruktør”

Hvornår den endnu titelløse Bong Joon-ho-film forventes at få premiere, ved vi ikke.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 vclarke 1 år siden

Lyder det ikke som Moon?

Skriv ny kommentar: