Med 936 millioner dollars alene i USA har “The Force Awakens” verdensrekorden for billetsalg i et enkelt land. Den rekord er “Wolf Warrior II” nu på vej til at snuppe.

Se også: Verdens mest populære film lige nu er kinesiske “Wolf Warrior II”

Det er Variety, der skriver, at den kinesiske action-film efter kun fem uger i de kinesiske biografer allerede har solgt billetter for 810 millioner dollars.

Wu Jings film beskrives som Kinas “Rambo”, hvor vi følger kinesiske soldater i Afrika, hvor Kina har bygget hospitaler og skaffet jobs. Men idyllen trues af slemme lejesoldater fra Vesten, der nu skal bekæmpes.

Den hjemlige succes får måske Hollywood til at ændre sin strategi med at lave film, der sælger både i Vesten og i Kina.

Således overvejes det nu på baggrund af succesen med “Wolf Warrior II”, om man skal lave film kun henvendt til det kinesiske marked

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Squeszh 2 år siden

Der er så også lige over en milliard flere kinesere....

Så at sige den nærmer sig Star Wars, er vel som at sige at Real Madrid nærmer sig Brøndby, da Brøndby vandt 4-0 i weekenden, og Real Madrid kun vandt 3-0...

Du sammenligner ting, der ikke rigtig er 1:1 sammenlignelige....
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

#1 til gengæld er der nok flere amerikanere der har forholdsvis nem adgang til en biograf, så der er mange vinkler man skal tage højde for, hvis man vil gå i detaljer på den måde.
Gravatar

#3 BlackJesus 2 år siden

Det er da en meget flot billetsalg af en Asiatisk film i sit hjemmemarked. Troede Indien havde det største filmmarked i Asien, men jeg tager vist fejl.

Skriv ny kommentar: