Optagelserne til den kommende zombie-actionfilm “World War Z” med Brad Pitt i hovedrollen blev egentlig færdige sidste år, men filmen har været plaget af en række store problemer i post-produktionsfasen.

Se også: Stopper Brad Pitt som skuespiller?

Filmen fik grønt lys sidste sommer uden et fuldendt manuskript for at nå en premieredato denne vinter, men blev senere udskudt til næste sommer for at filme yderligere scener, da Paramount angiveligt ikke var tilfreds med manuskriptet og ikke mente, at instruktør Marc Forster (“Quantum of Solace”) havde kontrol over produktionen.

Sidste måned blev manuskriptforfatter Damon Lindelof (“Prometheus”) så hyret til at omskrive filmens slutning. Lindelof måtte dog springe fra igen, da hvad han troede var et par dages arbejde i stedet ville tage måneder at rette op på.

Brad Pitt er angiveligt så utilfreds med Marc Forsters arbejde på filmen, at de ikke længere er på talefod – til trods for, at der stadig skal optages, hvad der svarer til tre ugers nye scener.

Filmen omhandler FN-agenten Gerry Lane (Pitt), som må rejse jorden rundt for at stoppe en zombie-epidemi, der truer menneskeheden. Matthew Fox og David Morse er blandt de andre skuespillere, der skal flygte fra blodtørstige zombier og redde verden.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#21 Richard Burton 11 år siden

Highland Park (20) skrev:
Det har du ret i. Jeg forstår bare ikke dit behov for at forsvare manden med næb og kløer, hver eneste gang nogen udtaler sig negativt om ham.


Jeg har ikke noget behov for at forsvare en mand, men som med al anden debat jeg roder mig ind i, så gør jeg det fordi jeg er uenig i udsagn fra andre, omkring emner som interesserer mig og som jeg derfor gider argumentere for. For min skyld må folk lukke ham op og skide i mht manuskriptarbejde jeg ikke kender til (læs: alt andet end Prometheus), men jeg vil gerne gøre brug af min ret til at diskutere og være uenig med udsagn i Prometheus regi og da ikke mindst, når jeg er fuldkommen uenig, som netop i dette forhold.

Suk


Jamen det var da også særdeles udtryksfuldt.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#22 st0rm 11 år siden

At sætte Damon Lindelof i forbindelse med en zombie film med Matthew Fox, er en meget meget dum ide alligevel. Det ender bare med man finder ud af de er døde allesammen og også er zombier, som kommer ind i himlen ved en fejl.
Gravatar

#23 Riqon 11 år siden

gi-jones (9) skrev:
Hehe, er jeg den eneste der finder det sjovt at de hyrede Damon Lindelof til at redde et rodet manuskript?


Af det jeg har set fra Lindelof's hånd (det vil sige Prometheus, Lost og Cowboys and Aliens), så er hans manuskripter da ret ligetil og ordentlige. Hvad mange folk har klaget over ved Prometheus er vel de løse ender, ikke at det var "rodet".

#22 - Hvorfor det? Hvad har Matthew Fox med manuskriptet at gøre?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#24 fjols 11 år siden

Nyheden skrev:
Filmen omhandler FN-agenten Gerry Lane (Pitt), som må rejse jorden rundt for at stoppe en zombie-epidemi, der truer menneskeheden.


Nej, det er ikke hvad han gør i bogen. Han fortæller blot historien ud fra andres udsagn.

Jeg var heller ikke fan af bogen og føler egentlig slet ikke den egner sig som film, men jeg må indrømme at jeg er ret nysgerrig med hvordan de har tænkt sig at håndtere det.
Gravatar

#25 Nicki52 11 år siden

Det er jo også mærkeligt at man taler med en film ;D
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: