Optagelserne til den kommende zombie-actionfilm “World War Z” med Brad Pitt i hovedrollen blev egentlig færdige sidste år, men filmen har været plaget af en række store problemer i post-produktionsfasen.

Se også: Stopper Brad Pitt som skuespiller?

Filmen fik grønt lys sidste sommer uden et fuldendt manuskript for at nå en premieredato denne vinter, men blev senere udskudt til næste sommer for at filme yderligere scener, da Paramount angiveligt ikke var tilfreds med manuskriptet og ikke mente, at instruktør Marc Forster (“Quantum of Solace”) havde kontrol over produktionen.

Sidste måned blev manuskriptforfatter Damon Lindelof (“Prometheus”) så hyret til at omskrive filmens slutning. Lindelof måtte dog springe fra igen, da hvad han troede var et par dages arbejde i stedet ville tage måneder at rette op på.

Brad Pitt er angiveligt så utilfreds med Marc Forsters arbejde på filmen, at de ikke længere er på talefod – til trods for, at der stadig skal optages, hvad der svarer til tre ugers nye scener.

Filmen omhandler FN-agenten Gerry Lane (Pitt), som må rejse jorden rundt for at stoppe en zombie-epidemi, der truer menneskeheden. Matthew Fox og David Morse er blandt de andre skuespillere, der skal flygte fra blodtørstige zombier og redde verden.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 Dragon_Claw 11 år siden

Grønt lys uden et fuldendt manus.

Det siger hvis sig selv...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#2 steadi07 11 år siden

Hvis den her film den ender som et flop, så bliver jeg meget ked af det.. Fantastisk bog, som fortjener en fantastisk film.

At jeg så hele tiden har tvivlet på filmen, det er vel så noget andet:)
Gravatar

#3 Snyltetast 11 år siden

Jeg havde virkelig glædet mig til den her film, så den her nyhed skuffer mig meget. Marc Forster er dog ikke nogen specielt god instruktør, hvilket han også viste med Quantum of Solace, så det kan vel egentlig ikke overraske - et eller andet sted..?
Gravatar

#4 loki 11 år siden

Brød mig ikke om bogen, så personligt er det lige gyldigt hvis den bliver til noget eller ej.
www.peakoil.dk
Gravatar

#5 LukeStarkiller 11 år siden

Lyder næsten lidt som Alien 3. Desværre. :(
Bliv dog klar før i begynder at filme skide pengemaskiner.
Gravatar

#6 Riqon 11 år siden

#3 -

Manden har også instrueret Monster's Ball, Finding Neverland, Stranger than Fiction og Drageløberen - som nogle mennesker lader til at mene er gode film.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 X&O 11 år siden

Snyltetast (3) skrev:
Jeg havde virkelig glædet mig til den her film, så den her nyhed skuffer mig meget. Marc Forster er dog ikke nogen specielt god instruktør, hvilket han også viste med Quantum of Solace, så det kan vel egentlig ikke overraske - et eller andet sted..?


Du er helt skæv på den. Se filmen igen, og hvis du stadig ikke er overbevist, så se den en gang til. Quantum har et af de bedste, og mest aktuelle plots i James Bond film-serien. Den er stramt fortalt, går en stor bue uden om det pladderromantiske aspekt af James Bond-universet, og er alt i alt et pragt eksempel på hvad en DYGTIG instruktør kan gøre med en klassisk filmfigur.
Gravatar

#8 Nukleon 11 år siden

#7 Hva? Sikke noget sludder. Quantum of Solace havde det samme problem som den her film, de gik i gang uden et manus på grund af forfatterstrejke.

Alt i alt er det nok en af de værste James Bond film. Ikke fordi den er kikset som så mange andre af de dårlige film er, men fordi den er meningsløs og lad.

Vi har en James Bond der overhovedet ikke er noget James Bond over. Han drikker rom og cola, og opfører sig mere som en anden Jason Bourne. Dertil en fejlcastet skurk med et komplet latterligt plot (Uha, vandforsyningen i Bolivien, jeg græmmes).

Fint nok at de skrotter alle forbindelser til de forrige plots. Jeg syntes enormt godt on Casino Royale, men QoS ødelagte de plots der lå tilovers fra den.
Gravatar

#9 gi-jones 11 år siden

Hehe, er jeg den eneste der finder det sjovt at de hyrede Damon Lindelof til at redde et rodet manuskript?
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#10 Baby Strong 11 år siden

#8 Spot on. Quantum of Solace var virkelig noget hünerkacke af 1. grad.
Ikke fordi Forster er talentløs overhovedet - det har han jo bevist tidligere.

Skriv ny kommentar: