Den nye “The Mummy” er første kapitel i Dark Universe – et reboot af 1930’ernes klassiske filmmonstre fra Universal Pictures. Og dog. For måske er “Mumien” fra 1999 med Brendan Fraser i hovedrollen alligevel en del af canon i Dark Universe.

Se også: Dark Universe-skaber: Universal havde et ‘cinematic universe’ før Marvel

Det er ScreenRant, der skriver, at Book of Amun-Ra – en mytologisk genstand fra “Mumien” – medvirker i en scene i den nye “The Mummy”.

Der kan være tale om et respektfyldt ‘easter egg’ til “Mumien”, der udspillede sig i 1920’erne, fra den nye “The Mummy”, som foregår i nutiden.

Men der kan også være tale om en direkte forbindelse imellem de to film, hvilket Dark Universe-skaber Alex Kurtzman teaser:

”Jeg har respekt for de film, der er blevet lavet… Alle de film er en del af historien for ‘Universal monsters’, og derfor tænkte jeg, at i stedet for at sige, at de ikke er en del af kanon, så lad os sige, at de er en del af kanon; vi tager det bare i en ny retning,” siger Kurtzman til Digital Spy.

Så det virker til, at historien fra 1999 om Rick O’Connell findes i Dark Universe, men samtidig er det næppe sandsynligt, at vi får ham at se igen.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 kblood 6 år siden

Okay... det lyder lidt som en "dem tager vi lige med" løsning, men det har jeg nu ikke noget imod. Så må man håbe det bare ikke falder til jorden.
Gravatar

#2 Tsunamijhoe 6 år siden

Det her er ene og alene en manøvre for at undgå retssag fra Marvel/Disney,så kan universal sige deres "dark universe" er ældre end Marvel's.. Igen,ren kassetænkning,og fuldstændig ligegyldigt fra en forbrugers synspunkt. Jo mere man læser om de her krumspring,jo mere håber man på alle deres for*ulede franchises måtte gå ned i flammer,og at de i stedet ville begynde at grønlyse originale ideer i stedet..
Gravatar

#3 kblood 6 år siden

#2 Lyder meget sandsynligt.

Skriv ny kommentar: