Kristen Wiig og Annie Mumolo skal skrive en film for Disney om de onde stedsøstre fra “Askepot”.

Filmen, der endnu ikke har fået en titel, kommer ikke til at have de to manuskriptforfattere i hovedrollerne, da de to søstre skal spilles af yngre skuespillerinder.

Wiig og Mumolo er ellers erfarne skuespillere og spillede også selv hovedrollerne i deres seneste film “Barb and Star Go to Vista del Mar”. Derudover spillede Wiig tidligere i år skurken Cheetah i “Wonder Woman 1984”. Det er dog ikke usandsynligt, at de to skulle ende med at optage andre roller end søstrene.

Læs også: “Derfor bliver Cheetah skurk i ‘Wonder Woman 1984′”

Filmen er efter sigende en komedie, der tager udgangspunkt i Askepots to stedsøstres liv. Filmen følger dem fra deres tidlige barndom helt frem til deres stedsøsters royale bryllup og videre derefter.

Det er endnu ikke klart, om den kommer til at hænge sammen med den live-action “Askepot” fra 2015, der havde Lily James i hovedrollen.

Den kommende film fortsætter en tendens fra Disney, der de seneste år har lavet live-action film fra skurkens synspunkt. I “Maleficent” og “Maleficent: Mistress of Evil” havde Angelina Jolie hovedrollen som den titulære skurk, mens vi i maj får muligheden for at se Emma Stone i “Cruella”.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 sraw rats 1 år siden

Kunne være interessant, hvis der altså ikke går Cruella i den.

Skriv ny kommentar: