Disney fortsætter deres stilfulde tilgang til den klassiske Disney-skurk Cruella de Vils oprindelseshistorie i den nyeste trailer til “Cruella”.

Filmen finder sted under 70’ernes Englands punk rock-æra, hvor det unge designertalent Estella (Emma Stone), fanger den kyniske modelegende Baroness von Hellmans (Emma Thompson) opmærksomhed. De to karakterers forhold ligger til grund for den konflikt, der kommer til at ændre Estella til den skøre, dalmatinerelskende Disney-skurk, vi alle kender og elsker at hade – Cruella de Vil.

“Cruella” bliver den anden Disney-skurk til at få sin egen film, efter Angelina Jolie i to omgange portrætterede den onde fe Maleficent i filmen af samme navn samt dens efterfølger.

Begge film fortsætter en trend, som Disney har nydt godt af de seneste år, hvor de har gentænkt flere af deres klassiske tegnefilmskarakterer i en live-action-fortolkning.

Læs også: “‘Black Widow’ og “Cruella” får simultanpremiere på Disney+ og i biografen”

I de to trailers til “Cruella” har det indtil nu været tydeligt, at filmens instruktør Craig Gillespie (“I, Tonya”) med stilfulde skud forsøger at matche den verden af kunst og design, der repræsenteres i filmen. Det giver et spændende touch, vi sjældent ser i Disney-film.

“Cruella” får simultanpremiere i biograferne og på Disney+ den 28. maj.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: