På trods af at den femte “Die Hard”-film, “A Good Day to Die Hard”, endnu ikke har ramt biograferne, så er Bruce Willis ikke bange for at udtale sig om franchisens fremtid – det bliver også til en sjette omgang yippee-ki-yay.

Se også: Blod og bandeord vender tilbage i “A Good Day to Die Hard”.

Willis svarer kort og kontant på spørgsmålet om, hvorvidt der kommer en “Die Hard 6”, ved blot at sige ja.

Mens dette selvfølgelig langt fra sikrer, at vi får John McClane at se en sjette gang, så bekræfter det dog, at Willis er klar på at vende tilbage, skulle “A Good Day to Die Hard” blive en succes og derved sikre seriens videreførsel.

Ud fra den manglende succes af både Sylvester Stallone og Arnold Schwarzeneggers seneste film kunne det dog se sort ud for Willis, idet både “Bullet to the Head” og “The Last Stand” har vist sig fuldkommen at floppe i biograferne. De to film var dog ikke franchise-baserede, mens “A Good Day to Die Hard” er den femte film i en aldeles populær serie, så Willis burde have sit på det tørre.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Kviesgaard 11 år siden

Tja der var da pænt fyldt op i sal 1 i Biocenter Kolding her til aften. Filmen var da også ganske ok, omend jeg jeg savnede noget i slutningen. Den havde dog sine øjeblikke undervejs.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#12 Zombi 11 år siden

Kviesgaard (11) skrev:
Filmen var da også ganske ok, omend jeg jeg savnede noget i slutningen. Den havde dog sine øjeblikke undervejs.


Det lyder mildest talt ikke overvældende.
Gravatar

#13 FlushNorris 11 år siden

SPOILER!!!! Altså regnede faktisk med at han på et eller andet tidspunkt overdragede... eh... wifebeateren til sin efterfølger (f.eks. hans søn), den smule spænding er så mistet nu :P Way too early...

Ja ja, man ved jo nok med de fleste film at helten ikke dør.. superman returns var imo røvsyg på det punkt (ikke engang en dolk lavede af kryptonit kunne give ham andet end diarré), men de nye batman film anede man sq ikke rigtigt hvad Nolan havde i tankerne med hverken 2'eren eller 3'eren.

</Whine>

Gravatar

#14 dhestbech 11 år siden

Hør nu her - Bruce Willis er jo i en anden liga end de to andre.
Jovist er de populære navne, fordi de hver især blev kendte på deres steroidestore kroppe og deres talebesvær (Heargh,heargh og Adriaaaan), men han er jo i en fuldstændig anden awesomnessliga eksklusiv dårligt skuespil, og underlig tale..
Synes jeg :D
Gravatar

#15 Zytem 11 år siden

Jeg troede at filmen først ville blive udgivet på valentidsnag? Desuden har jeg ikke imod én nummer 6, efter min mening at serien blev ødelagt efter at 4'eren blev udgivet, for den første blev udgivet i 1988, mens den seneste er blevet er i 2013, ja, jeg ved at vi skal følge tiden, men det jo næsten ødelagt, om 10 år fra nu så er det John McClane den første der bekæmper nogen terrorister med sin barnebarn John McClane II.

Nyheden skrev:
Ud fra den manglende succes af både Sylvester Stallone og Arnold Schwarzeneggers seneste film kunne det dog de sort ud for Willis, idet både "Bullet to the Head" og "The Last Stand" har vist sig fuldkommen at floppe i biograferne. De to film var dog ikke franchise-baserede, mens "A Good Day to Die Hard" er den femte film i en aldeles populær serie, så Willis burde have sit på det tørre.
Kan i få det rettet?

Skriv ny kommentar: