Selvom den sidste film i “Die Hard”-franchisen, “Die Hard 4.0”, fik generelt god kritik og blev et finansielt hit, var mange fans skuffede over manglen på festlige fyord. Selv John McClanes velkendte oneliner, ”yippee ki-yay, motherfucker!”, var blevet censureret i forsøget på at sikre filmen en såkaldt PG-13-rating, således at flere yngre tilskuere kunne se filmen i biffen og booste indtægterne.

Se også: Ny lang trailer til actionbraget “A Good Day to Die Hard” med Bruce Willis

Men gudskelov lader det ikke til, at filmmagerne har forsøgt at dæmpe sproget eller actionsekvensernes intensitet i seriens femte kapitel, “A Good Day to Die Hard”, som netop har fået en R-rating i USA, der forhindrer folk under 17 år at se filmen på egen hånd.

I “A Good Day to Die Hard” må John McClane rejse til Moskva for at overtale politiet til at løslade sin søn, der er kommet i problemer i vodkaens hjemland. Det viser sig dog hurtigt, at tingene er mere komplicerede end som så, og snart bliver terrorister indblandet. Heldigvis er McClane-æblet ikke faldet langt fra stammen, og far og søn må nu slå sig sammen for at holde hinanden i live.

Fans kan altså glæde sig til at se Bruce Willis beskyde russiske slyngler med både kugler og sjofle bandeord den 14. februar, hvor “A Good Day to Die Hard” lander i biograferne.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Kaversmed 11 år siden

That's a bingooo!
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 the_paki_don 11 år siden

Ikke at det betød så meget for mig, at den var PG-13 (den forrige film). Jeg synes, at actionen var veltilrettelagt taget sin begrænsning i betragtning.

Men så er der en større chance for, at folk kan nyde filmen endnu mere, når de nu får det på den måde, de har fået McClane serveret i 75% af serien: Med fingrene lige i ørerne, når børn var tilstede! :)
Gravatar

#3 steadi07 11 år siden

#2 - I forhold til de foregående tre, så kunne jeg umiddelbart godt fornemme forskellen på R-rating og PG-13.

Det er en ren sejr i min verden, at 5'eren har fået R:)
Gravatar

#4 Slettet Bruger [1373763490] 11 år siden

Tja, jeg håber nu bare på en god film, men traileren lover jo godt. :)
Gravatar

#5 The Vossen 11 år siden

Ahem, havde John Moore ikke netop specificeret at der slet ikke ville være bandeord at finde, og at tonen ville være sober i den femte film?
Gravatar

#6 Ispep 11 år siden

Jup jup.
Gravatar

#7 Tue Sørensen 11 år siden

Fatter ikke de publikummer der bedømmer en film ud fra dens bandeord. Det er sgu da idiotisk.
Gravatar

#8 Heisenberg 11 år siden

Til dem, der ikke er bekendt med det, kan jeg oplyse, at Die Hard 4.0 findes i en unrated version med blod og bandeord OG "yippee ki-yay, motherfucker!". Den er helt sikkert værd at opstøve.
Gravatar

#9 MikkelHJ 11 år siden

Jeg ser frem til Die Hard 5 med John McClane, som vi kender og elsker ham. Han skal da have lov til at have sin catchphrase i fred.

Det er en uskik at udvande en franchise for at prøve at tiltrække et større publikum. Det eneste, man opnår, er at irritere kernepublikummet.

Derfor ventede jeg bevidst med at se Die Hard 4.0, til jeg kunne få den på dvd i en version, der ikke havde været udsat for den snerpede censurs skarpe saks.
Don't you dare take Miles. You can take the children, but you leave me my monkey.
Gravatar

#10 mrF0x 11 år siden

Det lyder godt!!!!

Jeg synes ærlig talt at 4'eren var en lidt tynd kop te.. Slet ikke den charmerende og rapkæftede Mclane, som gjorde 1-2 & 3 så charmerende.. Dog synes jeg han mangler det sidste glimt i øjet af at at elske at lave rav i den - ballademager om man vil.

Skriv ny kommentar: