Kristen Wiig og Melissa McCarthy slog gnister i Paul Feigs komediehit ”Brudepiger” fra 2011. Og nu håber instruktøren at genskabe deres kemi i sit kommende reboot af firserklassikeren ”Ghostbusters”.

Se også: De nye Ghostbusters kommer ikke til at bande

Paul Feig har nemlig netop annonceret på Twitter, at Wiig og McCarthy er en del af det nye, kvindelige spøgelsesjæger-team sammen med Leslie Jones og Kate McKinnon, der bedst er kendt fra sketchshowet “Saturday Night Live”.

Bill Murray, der fik sit store gennembrud i den originale film, udtalte sidste år, at han gerne så netop Melissa McCarthy og Kristen Wiig medvirke i den nye film.

Optagelserne til spøgelses-filmen begynder til sommer i New York. “Ghostbusters”-remaket får premiere den 22. juli næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Silver666 9 år siden

Årh nej dog.
Ghostbusters bliver en chick flick comedy
Gravatar

#2 cain 9 år siden

/facedesk
Gravatar

#3 Ménner 9 år siden

Synes umiddelbart at det tegner på at blive en ærgerlig behandling af Ghostbusters... Men Kristen Wiig klarer det af og til godt (Bridesmaides og Anchorman 2), så krydser fingre
Does he look like a bitch, mr. Frodo!? - Samwise L. Jackson
Gravatar

#4 Cruelman 9 år siden

Jeg har nu absolut ingen forventninger om en fremragende eller bare udemærket film!!! Kan være der så er chance for at blive overrasket, hmm, doubt it...
Gravatar

#5 akerman 9 år siden

Aha. Så kvinderne gider ikke se filmen fordi det lugter af sci-fi, og mændene gider ikke se den fordi det lugter af chick-flick comedy - og kvinder er bare ikke så sjove som mænd, sorry.

Well done Paul Feig.
Gravatar

#6 danish99 9 år siden

År Gud hvor plat og ligegyldig.
King
Gravatar

#7 Nagash 9 år siden

Straight to video. Gider sgu da ikke se sådan en film, med de absolut umorsomme kællinger. Så 20 minutter af Bridesmaides og havde lyst til at flå øjnene ud :(
Gravatar

#8 nwinther 9 år siden

Jeg synes rigtig godt om både Wiig og McCarthy. Sjove damer!

Men jeg bryder mig ikke om reboots generelt. Og Ghost-Busters virkede fint dengang. Ingen grund til at lave noget om dér.

Bliver den sjov? Måske. Går jeg i biffen for at se den? Nej.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#9 michael u 9 år siden

Ååååååhhhhhh nej
Kvinder kan bare ikke jage spøgelser

Skriv ny kommentar: