Der har tidligere floreret rygter om, at instruktøren Bryan Singer (“X-Men 2”, “The Usual Suspects”) er interesseret i at lancere en ny “Star Trek”-tv-serie, og nu arbejder Singer angiveligt sammen med tv-produceren Bryan Fuller (“Star Trek: Voyager”, “Heroes”) om at pitche en idé over for tv-netværket CBS, der ejer rettighederne til franchisens tv-føljetoner.

Se også: Engage! Filmz TV fejrer Star Treks 45-års fødselsdag.

Singer er selv en passioneret ‘trekkie’, og han fik endda tilkæmpet sig en cameo i den 10. “Star Trek”-spillefilm: “Star Trek: Nemesis” (se nyhedsbilledet) tilbage i 2002. Den seneste “Star Trek”-serie, “Star Trek: Enterprise”, standsede efter fire sæsoner i 2005 pga. dalende seertal.

I henholdsvis 2005 og 2006 – flere år før J.J. Abrams’ “Star Trek” pustede nyt liv i rumsagaen – præsenterede Singer sit koncept til en ny “Star Trek”-serie over for CBS og filmselskabet Paramount Pictures. Singers plan var angiveligt at lade den nye serie foregå i år 3000 – altså ca. 700 år efter Kirk og Spocks intergalaktiske eventyr – hvor den pacifistiske føderation, der bl.a. består af Jorden, ligger i ruiner og forsøger at tilkæmpe sig fordums styrke. Du kan læse mere om Singers idé på TrekMovie.com.

Men mens J.J. Abrams’ film var i støbeskeen, var der ingen interesse i at skabe forvirring ved samtidigt at kickstarte en ny tv-serie, der foregår i en helt anden tidsperiode end den nyeste “Star Trek”-film.

Det er dog usandsynligt, at Singer vil kunne få en ny “Star Trek”-tv-serie i æteren lige foreløbigt. Først og fremmest skal CBS og Paramount (som ejer rettighederne til “Star Trek”-spillefilmene) diskutere sagen ved forhandlingsbordet, og derudover er parterne angiveligt stadig ikke interesserede i at lancere en ny serie, mens franchisen skovler så mange penge ind på det hvide lærred. Den seneste “Star Trek”-film, som havde et budget på $150 mio., indtjente knap $400 mio. på verdensplan.

Næste år udkommer Abrams’ “Star Trek 2”, som endnu ikke har nogen officiel titel. Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Simon Pegg, John Cho, Anton Yelchin og Zoe Zaldana vender alle tilbage i fortsættelsen og får følgeskab af bl.a. Benedict Cumberbatch, Alice Eve og Peter Weller.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 David Munch 10 år siden

Personligt vil jeg ikke være interesseret hvis serien lægger sig op af den nye Star Trek film, frem for de gamle... Den gjorde bare ikke det samme for mig, omend det da var en ganske udemærket film - Den var bare ikke klassisk Star Trek for mig.

Lyder da også dejligt at de lyder til at ville smadre så meget canon som overhovedet muligt.. 8)
Gravatar

#2 Bruno 10 år siden

Det ville være helt ok med en ny serie, hvis de bare forsøger at ryste posen lidt. Selvom jeg er fan af Star Trek, må man erkende, at TOS, TNG, Voyager og Enterprise har utroligt mange afsnit, der er lavet efter præcis samme opskrift, gerne med genbrug af af de samme type figurer.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#3 Mister Marvel 10 år siden

Jeg er helt enig med ´´ utyske ´´ , i at i lang tid har de samme arketyper være brugt igennem hele startrek´s historie, og gå tilbage til dette vil være en fejl.
Dette gjorde JJA og co. ikke, fordi havde de gjort dette havde der ikke været behov for de andre i trek 09, fordi så havde kirk reddet galaksen på egen hånd, i trek 09 reddede de galaksen via samarbejde og forståelse, og ikke så meget brug af arketyper.

eks., på arketyper er :
Spock,
Data,
Odo,
The doctor,
Seven of nine,
T´pol ,

Ikke sagt jeg ikke elsker startrek , dette gør jeg og ser startrek næsten hver dag, uanset om jeg har job eller ej.

Men jeg håber de (CBS og paramount) lader JJA styrer startrek i mange år, og at efter , måske 10 år, ja så kunne det være fedt med en serie, men heller ikke før.
Fordi pine og co., de har goe evner og JJA og co., er dygtige folk, som vil trek både for deres egen skyld og for os , os fans, fordi uden fans igen startrek.
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#4 SiniSael 10 år siden

Kunne ellers godt lide Enterprise serien fordi de konsekvent fik tæsk i de fleste kampe - dog blev den totalt ødelagt med de tidsrejsende fjender - sad bare lidt og var lidt "hvad?!"

Men jo - kunne godt se en nye serie, gerne en hvor de ryster posen ret meget imo - kan godt lide de/den nye startrek film og selvklart de gamle, dog har endnu ikke haft fornøjelsen af TOS og Voyager - Dog DS9 er klart en af de bedre serier imo dog kun periodisk overgået af Enterprise.

Omkring valg af tidslinje så ville det mest oplagte være i den nye da der er langt mere spillerum og da det nok vil tiltrække flere nye seerer.
Gravatar

#5 Daywalker 10 år siden

Så Bryan Singer vil lave "Andromeda" done right... i Star Trek universet.
http://www.imdb.com/title/tt0213327/
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#6 davenport 10 år siden

Jeg kan kun bifalde en ny serie. Jeg synes også at Enterprise var rigtig fed (pånær ses. 3, som blev lidt for følgeton for mig) og T´pol... Need I say more??
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#7 Bruno 10 år siden

Jeg kan nu godt lide "Andromeda". Den er ikke uden fejl, men den har bestemt en stabil underholdningsværdi.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#8 Yggdrasil 10 år siden

Jamen jeg siger da tak til mere Trek. :) Det kunne være spændende at følge en helt ny historie, med moderne CGI effekter. Selvom historien selvfølgelig kommer i første række! Nyder i øjeblikket at se TOS sæson 3, og glæder mig til når TNG sæson 1 er ude på blu-ray.
Gravatar

#9 Ericmase 10 år siden

Jeg glæder mig bare til Abrams film-fortsættelse!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#10 Ellegaard 10 år siden

Nice! Ny serie og ny film. Er åben for det hele, lige meget hvad de vælger at lave :D. Enterprise var ret kedelig ("Shuttlepod One" yawn) indtil sæson tre, hvor der endelig kom lidt gang i handlingen - men da var det jo for sent. Seerne var for længst forsvundet :(

Skriv ny kommentar: