Marvel-skuespilleren Gemma Chan tæt på ny rolle i MCU – muligvis som Sersi i “The Eternals”.

Hun spillede Minn-Erva i “Captain Marvel” – nu gør Gemma Chan klar til MCU-comeback.

Det sker sandsynligvis i en ny rolle – muligvis i hovedrollen som Sersi i “The Eternals”.

I tegneserierne er Sersi den mest menneskelige af The Eternals. Hun er ung, sjov og går under navnet The Maker.

Også “Dunkirk”-skuespilleren Barry Keoghan forhandler om en rolle i “The Eternals”.

Chan og Keoghan vil således tilslutte sig et cast med navne som Richard Madden (Ikaris), Angelina Jolie (Thena), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite) og Don Lee (Gilgamesh).

Læs alt om “The Eternals” lige her.

“The Eternals” får premiere d. 6. november i 2020.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 CaGoDa 2 år siden

det kommer nok til at skabe stor forvirring
Gravatar

#2 Alex- 2 år siden

CaGoDa (1) skrev:
det kommer nok til at skabe stor forvirring

Tror ikke det bliver noget problem, så genkendelig var hun heller ikke. Tror da eksempelvis ikke at mange var forvirrede over Josh Brolin som både Thanos og Cable. Jeg ved godt de ikke er (endnu?) i samme univers men selv for det casual publikum lod det ikke til at være et problem.
Ved godt de ikke helt kan sammenlignes, men Benedict Cumberbatch spillede ligeledes både Doctor Strange og Dormammu, og Ryan Reynolds spillede både Deadpool og Juggernaut.
Gravatar

#3 CaGoDa 2 år siden

kan ikke se på imdb at Benedict Cumberbatch spillede både Doctor Strange og Dormammu han står kun på som Doctor Strange og angående Ryan Renolds så spiller han kun deadpool men lægger stemme til Juggernaut og som du også selv skriver med Josh Brolin så er det to forskellige Marvel universer han optræder i og angående Gemma Chan hun kommer til at optræde med to karakter i to forskellige film på bare 1-1,5 år
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

om det bliver et problem eller ej, kommer til at være helt op til kostume og makeup afdelingen af filmen, man kan sagtens lave hende forskellig nok til at det ikke er en udfordring, og hendes navn er ikke stort slået op i captain marvel så selv hvis hun har en større rolle i the eternals, så burde det ikke være der udfordringen er :)
Gravatar

#5 HighFlyer15 2 år siden

Viser blot hvor dårlige og ligegyldige de karakterer var i Captain Marvel. Der var nul personlighed i deres team, så helt fint hvis hun bliver genbrugt.
Gravatar

#6 SublimeKen 2 år siden

#3

Imdb er ikke fakta filmbiblen som mange gør den til. Prøv at bruge en lille smart søgemaskine som jeg tror bliver kaldt google, og du vil få det relativt hurtigt bekræftet. Givet at du selvfølgelig kan finde ud af at bruge google. Derudover er det ikke sikkert at Josh Brolins Cable og Thanos forbliver i to forskellige marvel universer. Om to-tre år kunne de meget vel eksistere i det samme univers.

Skriv ny kommentar: