Aasif Mandvi, Shaun Toub og Cliff Curtis har alle sluttet sig til rollebesætningen i M. Night Shyamalans filmudgave af “The Last Airbender”, der laves gennem Paramount Pictures og Nickelodeon Movies.

Filmen, der er baseret på den animerede børneserie fra Nickelodeon, omhandler en verden balanceret af fire nationer: Vand, Jord, Ild og Luft. I hver nation er der folk, der kan mestre det element, deres nation er opkaldt efter, men én enkelt person, den såkaldte Avatar, mestrer alle fire. Da den nuværende Avatar, en 12-årig dreng, tilsyneladende dør, starter Ild-nationen en krig for herredømmet.

Mandvi (“The Daily Show”) har fået rollen som den ambitiøse og temperentsfulde kommandør Zhao fra Ild-nationen. Toub (“Drageløberen”) skal spille den pensionerede onkel Iroh, der også fungerer som surrogatfar for nationens prins Zuko, mens Curtis (“Sunshine”) skal påtage sig rollen som den hensynsløse Ild-leder Lord Ozai.

I filmen medvirker desuden Noah Ringer i titelrollen, Nicola Peltz som Vand-nationens Katara, Jackson Rathbone som Kataras bror Sokka samt Dev Patel (“Slumdog Millionaire”) i rollen som Zuko, prinsen af Ild-nationen.

Optagelserne til “The Last Airbender” går i gang i denne måned med en planlagt udgivelsesdato i juli 2010.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 tranberg 13 år siden

Krydser fingrer får dig denne gang, Shyamalan.
Jeg elskede "The Sixth Sense" og (som den eneste i verden:P) "The Village", men det er på tide at få karrieren tilbage på sporet.
The end is closest to the beginning
Gravatar

#2 Kaizer Soze 13 år siden

tranberg (1) skrev:
Krydser fingrer får dig denne gang, Shyamalan.
Jeg elskede "The Sixth Sense" og (som den eneste i verden:P) "The Village", men det er på tide at få karrieren tilbage på sporet.


"eneste"?!

Hmmm...

Nå...men jeg synes så at Shy har kørt rigtig godt på sporet! ;)

Glæder mig til hans næste og næste igen...
Gravatar

#3 BN 13 år siden

Jeg kan også virkelig godt lide 'The Village', som jeg synes er hans bedste film. De andre siger mig ikke noget ... jo, 'Unbreakable' er da okay, men heller ikke mere end det.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#4 wiseguy 13 år siden

Jeg har været godt underholdt af alle han film lige indtil han lavede den helt igennem forfærdelige "Lady in the Water".
"The Happening" var godt nok også en tynd koppe the, så hans stjerne i mit univers er falmende!!
Ovenstående plot siger mig ikke ret meget, så jeg tvivler på, at jeg overhovedet kommer til at se hans næste film!!
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#5 Minetti 13 år siden

fedt. Den animerede serie var et stort hit. Glæder mig til at se hvordan bøjningen af de fire elementer kommer til at foregå. Helt sikkert et spændende projekt.

Skriv ny kommentar: