Allerede inden premieren på første del af “Dead Reckoning”-historien begynder flere informationer til anden del at rulle ind.

Den prisvindende skuespiller Hannah Waddingham er annonceret til “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two”. Instruktør Chrustopher McQuarrie har bekræftet det ved et screenshot fra optagelserne på sin Instagram.

Billedet giver ikke flere detaljer om sted. Produktionen har været meget forsigtige med at fortælle, hvor handlingen kommer til at foregå. Tidligere har der været meldinger om, hvor filmen ikke kommer til at foregå. Filmens producenter har ansøgt om optagelser på den arktiske øgruppe Svalbard, men endte med at få en afvisning. Dog ved vi med sikkerhed, at dele af handlingen kommer til at foregå på et hangarskib.

Læs mere om optagelserne på hangarskibet her: “Tom Cruise indspiller scener til den 8. ‘Mission: Impossible’-film på et hangarskib”

Waddington startede sin skuespilkarriere inden for teatret, men hun har de seneste år spillet med i flere store produktioner med britiske skuespillere. Blandt andet har hun spillet med i Netflix’ teenageserie “Sex Education” og fodboldserien på AppleTV+, “Ted Lasso”. For hendes præstation i “Ted Lasso” har hun desuden vundet en Emmy for bedste kvindelige birolle i en komedieserie.

“Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two” får premiere i biograferne 27. juni 2024. Den syvende film i franchisen, “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” får dansk premiere den 13. juli 2023Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: