Ingen skuespillere har endnu officielt bekræftet, at de vil medvirke i J.J. Abrams’ længe ventede “Star Wars: Episode VII”. Det har været rygtet flere gange, at Mark Hamill, Carrie Fisher og Harrison Ford vil vende tilbage og spille deres respektive roller fra den originale trilogi, men nu fortæller The Hollywood Reporter, at en anden gammel kending har sagt ja til at medvirke i den kommende film.

Se også: ”Star Wars: Episode VII” vil foregå 30 år efter den første trilogi

Kilder tæt på LucasFilm fortæller nemlig, at Peter Mayhew, der spillede Han Solos behårede følgesvend i den originale trilogi, Chewbacca, vender tilbage. Rygterne får desuden ekstra brænde på bålet, eftersom Mayhew har aflyst en række arrangementer i maj, hvor “Star Wars”-optagelserne er i fuld gang.

Nyheden er også bemærkelsesværdig, eftersom Chewbacca dør i en af de “Star Wars”-romaner, der foregår efter den oprindelige filmtrilogi. Hvis karakteren vitterligt vender tilbage i “Star Wars: Episode VII”, så tyder det på, at filmen vil afvige fra historieforløbet i franchisens bogunivers.

Selvom filmens rolleliste på nuværende tidspunkt officielt er tom, så fortæller Disney Studios’ talsmand, Alan Horn, at de første scener til faktisk er filmet, og at rollelisten mere eller mindre er på plads. Hvilke navne, der er tale om, må vi indtil videre vente på at få afsløret.

“Star Wars: Episode VII” vil ramme de amerikanske biografer den 18. december 2015. En dansk premieredato er endnu ikke offentliggjort.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 christiandrud 9 år siden

Harrison Fisher AKA Carrie Fisher....
Gravatar

#2 Daywalker 9 år siden

Det vil også være dumt at slå en vigtig karakter ihjel off-screen, hvis man ønsker at lave en rigtig fortsættelse.

Men jeg sværger stadig at der kommer fandenivold, hvis der er StarTrek lens flares. Hele præmisset med at bruge dem i Star Trek var, at det hele så rent, flot og prangende ud. Star Wars er det direkte modsatte, hvor der er olie, smuds, snusk og skumle miljøer, afhængig af, hvor du var.
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#3 Lawman. 9 år siden

Der er vel ikke noget til hinder for, at Chewbacca skal medvirke for så at dø on-screen?
Gravatar

#4 Carmul 9 år siden

Nu har jeg ikke fulgt helt med, meeeen... de har vel ikke i sinde at filme den i 3D, vel?
Gravatar

#5 Michael Andersen 9 år siden

#4
Nej, men der kommer naturligvis en 3D-version alligevel :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#6 Riqon 9 år siden

Hvis karakteren vitterligt vender tilbage i "Star Wars: Episode VII", så tyder det på, at filmen vil afvige fra historieforløbet i franchisens bogunivers.


Jeg troede, Abrams og co. allerede havde gjort officielt, at det blev en ny historie og at de ikke ville følge bøgerne.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 Lord Beef Jerky 9 år siden

Chewbacca har i hvert fald ikke fortjent, at dø på den latterlige måde han gjorde i bogen. Jeg læste faktisk ikke videre bagefter, fordi det var så åndssvagt.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: