Langsomt opstår der lige nu en opdeling mellem de filmfolk, som kritiserer Marvel, og dem, som forsvarer dem. Deadline beretter om Chris Hemsworths holdning

Chris Hemsworth, som spiller Thor i “Avengers”-filmene og sidst set i “Thor: Love and Thunder”, er blevet adspurgt om sine oplevelser med casting uden for Marvel-film. Her gik han hurtigt i forsvar over for de kommentarer, som Quentin Tarantino og Martin Scorsese har lavet om Marvel-film: “Her er to af mine helte, som jeg ikke vil arbejde sammen med. Jeg må antage, at de ikke kan lide mig.”.

Selv er Hemsworth meget stolt af sin præstation i Marvel-film: “Jeg er glad for at have været en del af noget, som får folk til at gå i biografen.”. Om Marvel-film negativt påvirker andre films salgstal, vil han ikke gå i dybden med. Rettere opfordrer han til mere samarbejde i stedet for uenighed blandt filmfolk, siden filmbranchen allerede er skrøbelig og fragmenteret.

Hemworths kommentar bliver blødt op efterfølgende ved at hævde, at udtalelsen er nødvendigt for at skabe modspil til Tarantino og Scorsese: “Jeg tror ikke, nogen af os har løsningen, men vi prøver.”. Til spørgsmålet om, hvorvidt Hemsworth ville arbejde for de to instruktører, hvis han blev tilbudt en rolle, var svaret positivt: “Jeg ville løbe afsted med det samme, hvis de gav mig en rolle.”

Scorsese og Tarantino har tidligere kritiseret Marvel-film for negativt at påvirke oplevelsen af film. Scorsese har sammenlignet Marvel-film med forlystelsesparker, siden filmenes ikke formidler menneskelige følelser, men skaber en oplevelse. Tarantino fokuserer på skuespillernes kendisstatus. Ifølge instruktøren bliver skuespillerne ikke kendte for at være skuespillere, men for at levendegøre den specifikke superhelt. Med den logik er superhelten stjernen; ikke skuespilleren bag.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: