Mange, mange år siden den første obskure film fra instruktør Tim Burton sker der store fremskridt med efterfølgeren.

“Beetlejuice 2” har fået sat en premieredato, og flere kendte skuespillere er indlemmet i castet. 35 år senere kan vi faktisk forvente en efterfølger til historien om Michael Keatons rapkæftede ‘bio-ekscorcist’. For Keaton er det en fornøjelse at være i rollen som Beetlejuice og udvide mulighederne for karakterens balstyriske udtryk.

Burton og Keaton har mødtes flere gange siden den første “Beetlejuice” og talt om at lave en efterfølger uden at sprede yderligere rygter. Her blev de enige om, at “hvis de skulle lave en film, skulle tilgangen være den samme som i den første film.” Hvad der menes med den udtalelse er, at der skal plads til meget improvisering fra skuespillernes side, og rekvisitterne skal se håndlavede ud.

Siden vi sidst skrev om efterfølgeren til “Beetlejuice”, er der kommet flere skuespillere på rollelisten. Foruden Keaton (“The Flash”), Winona Ryder (“Stranger Things”), Catherine O’Hara (“Schitt’s Creek”), Justin Theroux (“White House Plumbers”) og Jenny Ortega (“Wednesday”) er Monica Bellucci (“Spectre”) og Willem Dafoe (“The Lighthouse”) inkluderet i castet.

“Beetlejuice 2” får amerikansk premiere den 6. september 2024.

Michael Keaton genoptager også sin rolle som Batman i DC’s “The Flash”. Se traileren her.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Squeszh 10 måneder siden

"Siden vi sidst skrev om efterfølgeren til “Beetlejuice”, er der kommet flere skuespillere på rollelisten. Foruden Keaton (“The Flash”), Winona Ryder (“Stranger Things”), Catherine O’Hara (“Schitt’s Creek”), Justin Theroux (“White House Plumbers”) og Jenny Ortega (“Wednesday”) er Monica Bellucci (“Spectre”) og Willem Dafoe (“The Lighthouse”) inkluderet i castet."

Hvad er egentlig grunden til, at man nævner en random film skuespilleren har medvirket i, efter hans/hendes navn? I gamle dage gav det måske mening, så man havde en ide om, om det var en skuespiller man kendte eller ej. Men nu befinder vi os på internettet. Hvis nogen ikke kender et navn, kan de google personen.
Det er i mine øjne overflødigt, og gør artiklen "ikke-læsevenlig".

Skriv ny kommentar: