I onsdags havde det tredje og endelige kapitel på “Guardians of the Galaxy”-sagaen premiere. Med filmens udgivelse takker James Gunn af for Marvel foreløbig.

Flere skuespillere involveret med “Guardians of the Galaxy”-filmene har tidligere givet udtryk for, at deres samarbejde med Marvel blev afsluttet ved premieren på “Guardians of the Galaxy Vol. 3”. Det gælder Zoe Saldaña, som spillede det grønne runvæsen Gamora, og Dave Bautista, som spillede det blå rumvæsen Drax. Årsagerne har været arbejdspresset, som både har været sjovt og hårdt.

Det samme er ikke tilfældet for Chris Pratt, som spiller hovedrollen Peter Quill, aka. Star-Lord. Han er fortsat opsat på at spille karakteren for Marvel, så længe de ‘ærer hvad James Gunn startede’. Det udtaler han til Total Film magazine. Pratt er benovet over alt det arbejde og den dedikation, som Gunn lagde i arbejdet med “Guardians”-filmene. Ifølge skuespilleren var instruktøren den primære drivkraft for det humoristiske og kreative udtryk, vi er endt med, når vi sætter filmen på.

Om vi får mere indhold fra “Guardians of the Galaxy”, kan vi kun gætte os frem til. Marvel har allerede planlagt en del film og serier, så det er ikke, fordi der mangler indhold. Hvis ikke man allerede har sagt farvel til Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket, Groot og resten af holdet, kan man gå ind og se ‘one last ride’ i biograferne. Traileren kan du finde her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: