Det er sjovt at være Chris Pratt for tiden. Succes med “Guardians of the Galaxy”, “Jurassic World” og nu snart en romantisk sci-fi-film med titlen “Passengers”, hvor Pratt skal spille over for en af Hollywoods største stjerner, Jennifer Lawrence.

Se også: Chris Pratt er klar på mere “Jurassic World”

Sony Pictures har netop bekendtgjort, at de går i gang med “Passengers”, som de har hyret norske Morten Tyldum (“The Imitation Game”) til at instruere.

I forbindelse med sine kontraktforhandlinger var Chris Pratt ganske smart, skriver The Hollywood Reporter. Lønchecken skulle balanceres i forhold til den succes, han ville opnå med “Jurassic World”. Den succes kunne som bekendt ikke blive større.

Oprindeligt skulle Pratt have 10 millioner dollars for ulejligheden med “Passengers”, men med dino-successen in mente, så er prisen nu steget til 12 millioner dollars, som Sony Pictures sikkert glædeligt betaler for en af Hollywoods hotteste skuespillere lige nu.

Det er alligevel småpenge i forhold til Oscar-vinderen Jennifer Lawrence, der kan sætte hele 20 millioner dollars ind på kontoen for at spille sci-fi-forelsket i Chris Pratt.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 cain 6 år siden

Troede lige han havde fået %-dele af Dino filmen eller lignende. Det der er jo småpenge i forhold til hvad nogle har scoret på smarte kontrakter. Bla Cruise og MI og Lucas og Star Wars.
Gravatar

#2 Kaversmed 6 år siden

#1 Enig. En stigning på 2 mio dollars er da ingenting i den verden. I min verden kan 12 mio dollars dog godt betegnes som noget af en "kasse" :D
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 Anders E 6 år siden

Eller Jack Nicholson og Tom Hanks gjorde med procent af endelige salg på hhv. Batman og Forest Gump, hvor de begge endte med omkring 10% af endelige salg. I Nicholsons tilfælde havde han vidst bedt om omkring halv løn + % af salg af filmen og merchandise, og endte med næsten 10 gange så meget. Ja hvis skuespillerne vil gamble, så er der penge at hente.
Men man skal så heller ikke kimse af en 20% lønstigning i Pratts tilfælde :)

Skriv ny kommentar: