Chris Pine og Chris Hemsworth skulle være med i “Star Trek 4”, men de har angiveligt forladt projektet.

Chris Pine og Chris Hemsworth har været i forhandlinger med Paramount og Skydance Media om deres roller i “Star Trek 4”. Men nu har begge skuespillere indtil videre forladt forhandlingerne og projektet på grund af løn-uenigheder, skriver The Hollywood Reporter.

Chris Pine skulle vende tilbage i hovedrollen som Captain Kirk, og Chris Hemsworth skulle spille hans far i filmen, hvor der således ville være tidsrejser involveret. Hemsworth har allerede spillet Kirks far i et flashback fra den første reboot-film, “Star Trek”, fra 2009.

De to stjerne-skuespillere mener ikke, at filmselskaberne overholder tidligere løn-aftaler, og Paramount argumenterer samtidig for, at “Star Trek” ikke er ligesom Marvel- eller “Star Wars”-film, hvorfor de forsøger at holde et stramt budget.

Paramount er specielt interesseret i at holde budgettet nede på “Star Trek 4”, da “Star Trek Beyond” fra 2016 kun indtjente 343 millioner dollars med et budget på 190 millioner, hvilket angiveligt betød, at selskabet tabte penge på filmen.

Der har tidligere været planer om, at “Star Trek 4” skulle tages i en anden retning af Quentin Tarantino, men “Star Trek Beyond”-forfatteren Simon Pegg mener ikke, at det er sandsynligt, at Tarantino har tid til at instruere den – læs mere her.

Hvis “Star Trek 4” skal blive til noget, skal Paramount altså enten finde erstatninger for Chris Pine og Chris Hemsworth eller også få dem tilbage til forhandlingsbordet.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Gorman 5 år siden

Star trek 4 uden Pine lyder som afslutning på den serie. Han kan ikke erstattes i den rolle nu, og Kirk er alt andet lige et must i serien.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Geekalot 5 år siden

Gør ikke mig noget. Eneste de film har til fælles med det andet er navnet.
Alle skuespillerne i det klare sig heldigvis godt i andre film, så lad bare det trek her dø, for min skyld.
Gravatar

#3 Justin 5 år siden

#1
jeg har set flere Star Trek serier og film helt uden Kirk
og selv om de nyerer film kun har navnet tilfælles, så kan jeg ikke se hvorfor det skulle være umuligt af lave en film uden Kirk
Gravatar

#4 couchpotato 5 år siden

det vil ikke være en 4'er, men et reboot eller spin-off
Gravatar

#5 Johnny42 5 år siden

På den ene side kan jeg godt forstå det fra skuespillernes synspunkt. Jeg ved ikke hvordan Chris Pines kontrakt var skruet sammen, om det var en 3-film kontrakt, og det dermed kræver en genforhandling, eller om der var indbygget højere løn for hver efterfølgende film. Men hvis de er eftertragtede, og der er andre studier der er interesserede i dem, og de har mulighed for at kræve højere løn, så må de selvfølgelig gøre det.

På den anden side har jeg også sympati for Paramount, og vil ønske flere studier går i samme retning. De kan på ingen måde forsvare at bruge flere penge på den næste Star Trek film i forhold til Star trek: Beyond. Deres budget skal nok lande på 100 - max 120 mio. $, og der skal en effektiv markedsførings kanmpagne til for at de kan få overskud ud af den næste film.

Jeg ved ikke om man skal fortsætte med besætningen på USS Enterprice, og recaste James T. Kirk. Jeg ville være lige så interesseret hvis man fulgte en anden besætning, eller bare en af konflikterne mellem de forskellige racer, men jeg ved ikke hvor godt man ville kunne sælge den ide til resten af verden. Men vi må også huske at hvis man var blevet ved med at holde fast i Kirk, ville vi aldrig have fået Star Trek: The Next Generation, med Jean-Luc Picard, som var første gang jeg stiftede bekendskab med Star Trek.

Og så vil jeg håbe at de igen følger mottoet: To boldly go where no man has gone before.
Gravatar

#6 Johnny42 5 år siden

Vi må heller ikke glemme en anden ting, at Anton Yelchin, manden bag Chekov på tragisk vis døde kort før Star Trek : Beyond. Chekov lever videre i universet, men kunne faktisk være fint, hvis man i den næste film fik at vide at besætningen er blevet splittet op, så man måske fulgte nogle af den oprindelige besætning, så man ikke behøver recaste ham, eller dræbe ham in-universe.
Gravatar

#7 Justin 5 år siden

#4
Det ville være en Star trek film

Skriv ny kommentar: