Christian Bale er hos superhelte-fans nok bedst kendt for rollen som Batman i Christopher Nolans “Dark Knight”-trilogi. Selv er Bale dog ikke fan af genren – og han vender aldrig tilbage igen.

Se også: Hans Zimmer: Jeg føler mere for Bale end for Affleck som Batman

Batman-kollegaen Michael Keaton vender ellers snart tilbage som “Spider-Man”-skurk i “Homecoming”, men det frister på ingen måde Bale:

”Det er jeg ikke interesseret i… Jeg kan ikke huske en eneste superheltefilm, som jeg nogensinde har set. Bortset fra dem jeg lavede og sådan noget som Christopher Reeves ‘Superman’-film,” siger Bale til Collider.

Dermed er der næppe et DC-comeback i vente for Christian Bale, der blev afløst i Batman-rollen af Ben Affleck, som også har antydet, at han snart er færdig med superhelte-genren.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 SverriJ 5 år siden

Godt være det er mig som ikke har læst det, men hvornår har Batfleck sagt at han snart er færdig med at være superhelt?
Gravatar

#2 Sir_cumalot 5 år siden

Fornuftigt. Det er kun gammel jomfruer og spedalske der bliver ved med at se disse superhelte affaldsfilm. At der stadig går folk i bio for at de antman nr 23 viser hvor hjernedøde pøblen er.
Gravatar

#3 kblood 5 år siden

Han var nu heller aldrig specielt inde i det med at skulle spille superhelt. Der var da en grund til at han ikke ville have robin med, og hans begrundelse var måske at han synes det var kikset, men det var da nok mere fordi han bare generelt ikke er specielt vild med superhelte historier.

Han gjorde det nu godt som superhelt alligevel.
Gravatar

#4 Mejse 5 år siden

#2 syntes du selv det er okay at tale sådan om andre ?
Gravatar

#5 MadsFalk 5 år siden

#2
Jeg vil nu hellere være en del af pøblen som tager i biografen for at blive underholdt og for at se deres barndomsminders blive bragt til live, end at være en opmærksomhedssøgende stakkel som bliver nød til at svine andre på nettet for at føle at vedkommende har indhold i livet... men sådan er folk jo så forskellige:-)
Gravatar

#6 MadsFalk 5 år siden

On topic:
En skam at Bale ikke ser en superhelte film i sin fremtid da han sagtens kunne fungere som en superskurk, f.eks. Kraven i den nye Spiderman franchise..
Gravatar

#7 Gorman 5 år siden

#4 ja sådan taler han helst. Det må jo opfylde et behov hos ham ;-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#8 Mejse 5 år siden

#7 bare trist for bare det at man ser på andre på den måde og føler sig bedre end dem viser jo hvor meget lavere end dem man faktisk er
Gravatar

#9 Sir_cumalot 5 år siden

#4 - Ja. I er blot med til at hollywood spytter endnu mere affald ud.

#5 - Jamen dog Mads falk. Sviner skam ingen, det er blot sandheden om det "lette" publikum. Men tag du nu ind og se The avengers 7 eller 8, og brug dine su kroner på det.

#7 og #8 - Nu er jeg højst sandsynligt også bedre end jer begge, både på det mentale og til at bidrage til samfundet. At i så lige rygklapper' hinanden lidt, viser jeres søgen efter det "korrekte" og i er uselvstændige til daglige.
Gravatar

#10 Sir_cumalot 5 år siden

I øvrigt bliver dette mit sidste filmz.dk indlæg. Mit liv er for godt og spændende til at opdrage på en flok studerende med letkøbte holdninger og lyst til at se superheltefilm.

Skriv ny kommentar: