Christian Bale og Harry Melling stjæler spotlightet i den nye dystre trailer til Scott Coopers kommende filmatisering af Edgar Allan Poe-fortællingen “The Pale Blue Eye”.

Baseret på Louis Bayards bog af samme navn, fortæller filmen den fiktive historie om den ellers pensionerede detektiv Augustus Landor (Bale), der får til opgave at opklare en række makabre mord, hvor kadetter fra militærakademiet West Point er blevet hængt og har fået skåret deres hjerter ud. Han kan dog ikke klare opgaven alene, og med sig ved sin side har han ingen ringere end en ung Edgar Allan Poe (Melling), forfatteren, der ofte er betegnes som manden bag detektivfiktionsgenren.

Melling har siden sin tørn som den ulideligt forkælede og mobbende Dudley Dursley i “Harry Potter”-franchisen vist sig som et navn, der er værd at holde øje med efter at have optrådt i film som Coen-brødrenes “The Ballad of Buster Scruggs”, thrilleren “The Devil All the Time” og ikke mindst Netflix-succesen “The Queen’s Gambit”.

Bale, der efterhånden næppe behøver nogen introduktion, arbejder for tredje gang sammen med forfatter og instruktør Cooper, efter at have spillet med i både “Out of the Furnace” og “Hostiles”.

Læs også: “Christian Bale vender gerne tilbage til Batman – så længe Christopher Nolan er bag kameraet”

Sammen med de to stjerner kan vi glæde os til at se Toby Jones (“Infamous”), Gillian Anderson (“The X-Files”), Lucy Boynton (“Bohemian Rhapsody”) og Robert Duvall (“Apocalypse Now”).

“The Pale Blue Eye” kan pakkes op på Netflix den 25. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: