Christoph Waltz fortsætter samarbejdet med Guillermo del Toro.

“The Shape of Water”-instruktøren har samlet sig noget af et cast til sin kommende fortolkning af Mary Shelleys klassiker “Frankenstein”. Det har i et stykke tid nu været vidst, at både Oscar Isaac, Andrew Garfield og Mia Goth har en rolle at spille i filmen, men nu kan Collider fortælle, at endnu en hvis østrigsk Hollywood-stjerne har sluttet sig til castet.

Læs også: “Enden på en gysertrilogi: A24’s ‘MaXXXine’ tilføjer nye navne til castet”

I forbindelse med Colliders IMAX 3D-screening af del Toros 10-års jubilar “Pacific Rim” blev der afholdt en Q&A, hvor instruktøren henkastet fik nævnt inklusionen af “Django Unchained”-Oscar-vinderen Christoph Waltz i horror-filmen.

“Jeg laver ‘Frankenstein’. Vi arbejder på den. Vi begynder at skyde i februar, og det er en film, jeg har haft lyst til at lave i 50 år, siden jeg så den første ‘Frankenstein’. Jeg havde en åbenbaring, og det er i bund og grund en film, der behøvede en masse udvikling og en masse værktøjer, som jeg ikke kunne have lavet for 10 år siden. Nu er jeg modig nok eller skør nok eller noget, og nu skal vi tackle den. Det er Oscar Isaac, Andrew Garfield, Christoph Waltz, Mia Goth, og vi arbejder på den.”

Waltz har arbejdet sammen med den 59-årige instruktør i hans seneste stop-motion-film, “Pinocchio”, der fik premiere på Netflix i slutningen af sidste år.

Hvornår vi får muligheden for at se del Toros “Frankenstein”, ved vi desværre ikke endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: