Han tog sig god tid med “Dark Knight”-trilogien. I 2005 begyndte Christopher Nolan med “Batman Begins” efterfulgt af en Batman-pause med “The Prestige”. I 2008 kom “The Dark Knight”, igen pause med “Inception” i 2010, inden “The Dark Knight Rises” rundede af i 2012. Det kunne ikke ske i dag.

Se også: DC-cheferne nægtede at flytte “Justice League” på grund af lønbonus

For ifølge Christopher Nolan så er de store Hollywood-selskaber alt for utålmodige i dag. Det næste store hit skal hele tiden være på vej.

Derfor ville “Dark Knight”-trilogien ikke være blevet til virkelighed den dag i dag:

”Det var sidste gang, at en kunne sige til at stort selskab: ‘Jeg laver måske en mere, men først om fire år’. Der er for meget pres på premiere-planerne til at gøre det nu, men kreativt er det en stor fordel,” siger Nolan ifølge ComicBookMovie.

I tiden efter Nolans “Dark Knight”-trilogi har først Marvel Studios og siden DC Films opbygget hvert deres Cinematic Universe, hvor der lægges superhelte-planer langt ud i fremtiden. Uden tid til pause.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Silver666 4 år siden

Cameron har da ellers taget sig sin tid til Blåmænd 2-3
Gravatar

#2 Mejse 4 år siden

#1 men de er jo lavet på en gang, og har fået præmiere datoer, de lider ikke under det problem Nolan beskriver ;)
Gravatar

#3 MartinEH 4 år siden

Nu uden at vide det store om planlægninger, så har der da været et stykke tid imellem GOTG 1 og 2, samt imellem Captain America 1 og 2... Kan også forestille mig at Ant Man 1 og 2 bliver med 2-3 års mellemrum... det er da ikke så skidt... kan ikke helt se det problem han "opfinder"? Det er vist mere en DC-problematik, men på "deres samlede DCEU"...
Gravatar

#4 Mejse 4 år siden

#3 det er jo en anden situation....det er Marvel der har planlagt det i lang tid....har intet at gøre med om en instruktør vil lave dem eller ej og hvornår :)
Gravatar

#5 Snipp 4 år siden

#2 Præcis og avatar kommer jo med 1 års mellemrum for hver film.

#3 Nu kan du jo heller ikke sammenligne dem da de jo alle foregår i samme univers og mere eller mindre kan du jo ikke have flere film, der kommer ud samtidig. Men vil give dig ret i, at det er noget latterligt det Nolan siger og selvfølgelig pressede WB Nolan til at lave en film, men han sagde at han havde tid pga. andre film og man vidste jo at man ikke kunne hente en ny instruktør ind, da man var bange for at miste kvaliteten af den mørke stemning der er i filmene.

Jeg er nu glad for at Nolan fik givet sig god tid til også at lave andre film undervejs:)
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: