Den er kun 15 år gammel, men alligevel skal den nu genindspilles. Det er det relativt ukendte AMBI Pictures med italienske Andrea Iervolino og Monika Bacardi i front, der nu vil genindspille Christopher Nolans gennembrudsfilm, “Memento”.

Se også: Christopher Nolan er den mest populære IMDb-instruktør

Remaket er blevet gjort muligt af et opkøb, hvor AMBI Pictures har investeret i kataloget fra Exclusive Media Group, der i alt indeholder 400 titler, som frit kan genindspilles. Heriblandt film som “Sex Games”, “Donnie Darko”, “Rush” og så altså “Memento”.

”Vi ønsker at forblive tro mod Christopher Nolans vision, og vi vil levere en mindeværdig film, der er lige så kantet, ikonisk og værdig til priser som originalen. Det er et stort ansvar at skabe noget, der lever op til det mesterlige ved originalen, men vi er ekstremt begejstrede og motiverede til at bringe denne gåde til live igen og tilbage i hovederne på biografgængerne,” siger Monika Bacardi til The Hollywood Reporter.

Originalen havde Guy Pearce i hovedrollen, der jagter sin kones morder, imens han er plaget af hukommelsestab. “Memento” blev særligt kendt og husket for sin fortælleform, der begyndte med slutningen og sluttede med begyndelsen.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 123456789 6 år siden

Måske han skulle remake den tredje Batman film istedet for
Gravatar

#2 moulder666 6 år siden

Hvorfor dog? Jeg kan ikke komme på noget som helst ved originalen der burde pilles ved. Skuespillet er genialt, fortællestillen ligeså og jeg elsker slutningen.
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#3 Juiceren 6 år siden

#2
Præcis.
Donnie Darko skal de heller ikke pille ved, den er som den skal være.
Gravatar

#4 Therewillbeblod 6 år siden

Stop stop stop
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#5 Mr AC 6 år siden

moulder666 (2) skrev:
Hvorfor dog? Jeg kan ikke komme på noget som helst ved originalen der burde pilles ved. Skuespillet er genialt, fortællestillen ligeså og jeg elsker slutningen.


My words exactly! Det kan kun blive et ringere resultat end originalen - ikke mindst fordi overraskelsesmomentet i forbindelse med slutningen er væk
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#6 Star Trek fever 6 år siden

Igen. If it ain´t broken, don´t fix it......
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#7 Doctor Doom 6 år siden

"Vi ønsker at forblive tro mod Christopher Nolans vision"

Ok, så lad være.
Gravatar

#8 mr. movie 6 år siden

Hvad med kun at lave remakes, der ikke fungere første gang? det er dumt er lave den samme film, to gange inden for 15 år når der ikke er nogen grund til det, end nå ja PENGE!!! føj brækker over mig, over denne sygelige tendens, der er i hollywood disse år :(
Gravatar

#9 Mardin 6 år siden

Idiotisk..

Skriv ny kommentar: