Skuespilleren er ellers kendt for at spille alvorlige, dystre karakterer, som står meget i kontrast til Greta Gerwigs seneste film.

Den offentlige samtale elsker lige nu at sidestille “Barbie” og “Oppenheimer”: Først i form af hashtagget #Barbenheimer; så i rækkefølgen for at se begge film samme dag, og der er endda sat merchandise til salg med begge farvepaletter. Nu får kombinationen tilført nyt indhold: Hvis “Barbie”-filmen skulle have en efterfølger, vil Cillian Murphy, hovedrollen i “Oppenheimer”, være interesseret i at spille en Ken-figur.

Det har han udtalt i et nyligt interview: ‘Vil jeg spille en Ken i “Barbie 2”? Ja, sagtens.’ Murphy uddyber: ‘Lad os læse manuskriptet, lad os starte en samtale’. Selv har skuespilleren ikke set “Barbie” endnu, men han glæder sig rigtig meget til at se den.

Det kunne være muligt, hvis Murphy også opfylder kravene til casting. Lucy Bevan og Allison Jones, som var hovedansvarlige for casting til “Barbie”, har for nyligt udtalt i et interview, hvad udgangspunktet var for at sammensætte skuespillerne: ‘Vi havde brug for skuespillere, som var klar over, at vores Barbie-dukker kun var bekendte med behagelige ting”.

Hvorvidt en efterfølger til “Barbie” bliver en realitet, er fortsat uvist. Baseret på indtjeningen kan man godt formode, at Mattel og Warner Bros. har lyst til at prøve igen

Vi har fornyligt anmeldt Greta Gerwigs “Barbie”. Læs vores anmeldelse her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: