Det var Miramax (nu The Weinstein Company), der gav den amerikanske instruktør Kevin Smith sit store gennembrud, da de valgte at distribuere hans low-budget debutfilm ”Clerks” for 20 år siden.

Se også: [url=/kevin-smith-i-taarer-efter-besoeg-paa-optagelserne-til-star-wars-episode-vii[/url]Kevin Smith i tårer efter besøg på optagelserne til “Star Wars: Episode VII”

Men nu er pengekassen lukket og planerne om en tredje film i serien om de to slackers Randall og Dante, der fordriver tiden med at svine kunderne til og diskutere “Star Wars” på deres arbejdsplads, er blevet droppet.

”Jeg troppede op med et krav om et budget på 6 millioner dollars, men de sagde: “Åhh, Kevin, det er alt for højt.” De tilbød at distribuere filmen, men de afslog at finansiere den,” fortæller Kevin Smith til TotalFilm.com

Tidligere på året forsikrede Smith ellers sine fans, at “Clerks 3” ville blive en realitet, men det løfte får den 43-årige instruktør svært ved at holde.

Du kan se den originale “Clerks” på både Viaplay og Netflix.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Heisenberg 9 år siden

Kickstarter eller Indiegogo, så er den ged barberet.
Gravatar

#2 Kruse 9 år siden

Det har hele tiden været Kevin Smiths plan at lave filmen udenom The Weinstein Company, men da de havde first refusal, så var han ligesom tvunget til at forelægge dem projektet først. Derfor synes jeg måske ikke at det er helt korrekt at sige at planerne er droppet. Filmen bliver stadig lavet bare med finansiering andetsteds fra.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#3 bruno 9 år siden

#2 -

Jep, det er helt korrekt og Smith har overvejet at crowdfunde filmen, eller smide pengene i den selv, så den er langtfra droppet.
Gravatar

#4 -sippo- 9 år siden

Hvilket også bekræftes af Kevin Smith selv via Twitter.
https://twitter.com/ThatKevinSmith/status/486375975429472257 skrev:
Via @Kitties4every1 "Will Clerks 3 still be made?" Heavens yes, just not with the Weinsteins' money. And all involved are okay with this.
Gravatar

#5 X&O 9 år siden

Hvis han kunne finansiere 1'eren selv, bliver det heller ikke noget problem at lave 3'eren.
Gravatar

#6 Highland Park 9 år siden

X&O (5) skrev:
Hvis han kunne finansiere 1'eren selv, bliver det heller ikke noget problem at lave 3'eren.

Nemlig. De to bedste (og eneste seværdige) film jeg har set fra hans hånd er begge lavet på et budget langt under 1 million dollars.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#7 Den fede 9 år siden

The Weinsteins må have drukket af natpotten. Clerks II tjente fem gange så meget, som den kostede (kun en million mindre end det Smith beder om denne gang). De plejer da ellers ikke have noget problem med profit.

Men fuck it - som andre er inde på, så bliver den lavet med eller uden deres støtte.

Skriv ny kommentar: