Selvom George Clooney er politisk aktiv – senest på sin rejse til Sudan, hvor han satte fokus på befolkningens problemer – afviser den populære skuespiller at følge i fodsporene på folk som Arnold Schwarzenegger og Ronald Reagan og skifte Hollywood ud med en politisk karriere.

Clooney mener, at han har for mange lig i lasten til nogensinde at kunne blive folkevalgt.

”Jeg har ikke levet mit liv på den rigtige måde, når det gælder politik. Jeg har kneppet for mange piger og taget for mange stoffer, og det er sandheden,” siger Clooney, hvis far Nick Clooney – en tidligere tv-vært – forsøgte at stille op til Kongressen i 2004, men tabte.

Selvom George Clooney ikke har i sinde at indtage Washingtons magtkorridorer, kan han snart ses i rollen som en ikke helt perfekt præsidentkandidat i filmen “The Ides of March”, som han også har skrevet og instrueret.

Clooney kunne senest ses i biograferne i “The American”, som Filmz’ anmelder Søren Ildved gav 5 stjerner.

Læs Filmz’ anmeldelse af “The American”.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#11 Bruce 10 år siden

#10 Bush jr?
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#12 Nicki52 10 år siden

Kaversmed (1) skrev:
Arnold Schazenegger! :D

Lige hvad jeg tænkte. Han har godt nok et dårligt argument.
"Nej, det kan jeg ikke, for så har jeg det ikke sjovt mere." Arnold Schwarzenegger har dræbte mange mennesker på film og han blev stadig governør. De blæser på ens fortid, bare du kan tale om en lys fremtid.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#13 filmz-loke76 10 år siden

Nicki52 (12) skrev:
Lige hvad jeg tænkte. Han har godt nok et dårligt argument.
"Nej, det kan jeg ikke, for så har jeg det ikke sjovt mere." Arnold Schwarzenegger har dræbte mange mennesker på film og han blev stadig governør. De blæser på ens fortid, bare du kan tale om en lys fremtid.


Film != real life... Han snakker desuden heller ikke om "ikke at have det sjovt mere" men nærmere om at han har haft det for sjovt indtil nu.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#14 kennedy 10 år siden

men kun halvt så mange som mig....
I must have some booze. I demand to have some booze.
Gravatar

#15 baskarada 10 år siden

mr gaijin (7) skrev:
Det er vel forskellen på Italien og USA i en nøddeskal. I USA bliver man ikke politiker, hvis man har kneppet for mange piger. I Italien bliver man ikke politiker, hvis man ikke har kneppet nok piger.


Selvfølgelig bliver man det.. Prøv bare se hvilken kussetyv john f. kennedy var og alligevel formåede han at være den mest populære præsident nogensinde!
Gravatar

#16 davenport 10 år siden

Hæ hæ kussetyv :D
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#17 jessup 10 år siden

Arnold havde vist også haft en del piger og havde endda omtalt et orgie i et interview mener også han har udtalt sig om stoffer tidligere. Alt efter stat kan man godt med et blakket ryg blive valgt i USA men præsident er en anden sag. - Hvis han er ateist er det dog en anden sag så ville merkante antidemokratiske holdninger være mere gangbart.
This is just until June
Gravatar

#18 ducktorwho 10 år siden

MaxHHansen (4) skrev:
Faktisk er det vel lidt skræmmende, at en mand eller kvindes politiske potentiale skal bestemmes af personens overholdelse af puritanske regler, fremfor mere relevante ting som evner?


Ja, de er skøre de amerikanere... det er det rene victoriana, mand.

Skriv ny kommentar: