Cobie Smulders’ Maria Hill — Nick Furys trofaste næstkommanderende — spiller (ikke så overraskende) med i den kommende MCU-serie “Secret Invasion”, rapporterer Deadline.

Smulders, der fik sin MCU-debut allerede tilbage i 2012’s “The Avengers”, skal endnu engang spille sammen med Samuel L. Jackson, der ligeledes vender tilbage i rollen som Nick Fury. Derudover kan vi også glæde os til et gensyn med Ben Mendelsohns Skrull, Talos.

“Secret Invasion” følger Fury og Talos, der forsøger at sætte en stopper for en sekt af de transformerende Skrulls, der igennem en lang årrække har infiltreret Jorden.

Smulders, Jackson og Mendelsohn er indtil videre de eneste MCU-veteraner i den kommende serie. Dog er der et slæng af debutanter på vej, der inkluderer navne som Olivia Colman (“The Favourite”), Emilia Clarke (“Game of Thrones”), Chritopher McDonald (“Happy Gilmore”) og ikke mindst Kingsley Ben-Adir (“One Night in Miami”), der spiller seriens primære skurk.

Læs også: “Marvel afslører logos til kommende serier samt titel på ‘WandaVision’-spinoff”

“Secret Invasion”, der ligesom flere andre af MCU’s Disney+-shows får seks episoder, forventes at få premiere i løbet af 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: