“Game of Thrones”-stjernen Emilia Clarke er ligesom Oscar-vinderen Olivia Colman i de sidste forhandlinger om roller i Disney+’s kommende MCU-serie “Secret Invasion”.

De to britiske skuespillerinder slutter sig til Kingsley Ben-Adir, Ben Mendelsohn og Samuel L. Jackson. Mendelsohn og specielt Jackson er velkendte ansigter i MCU, hvor de har spillet hhv. Skrull-generalen Talos og Avengers-skaberen Nick Fury.

Ben-Adir skal efter sigende spille seriens endnu ukendte skurk. Der er dog intet nyt om, hvilke roller Clarke og Colman har påtaget sig.

Marvel har da også holdt sine kort tæt ind til kroppen, når det kommer til “Secret Invasion”. Vi ved dog, at serien kommer til at omhandle Talos og Fury, der skal forsøge at stoppe en gruppe af de formskiftende Skrulls, der igennem flere år har infiltreret jorden.

Læs også: “‘Actionscenerne i Marvels “Eternals” er inspireret af ‘The Revenant'”

Emilia Clarke er ikke den eneste “Game of Thrones”-stjerne, der snart får debut i det populære superhelteunivers. Jon Snow-skuespiller Kit Harrington og Robb Stark-skuespiller Richard Madden spiller nemlig hhv. Black Knight og Ikaris i Chloé Zhaos “Eternals”, der får premiere den 5. november i år.

Hvornår “Secret Invasion” får premiere er ikke sikkert endnu, men vi holder jer selvfølgelig opdateret.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 CaGoDa 1 år siden

tænker at det bliver Skrull Queen og Abigal Brand

Skriv ny kommentar: