Ligesom med Filmz’ dækning af årets CPH PIX, hvor vi sendte to PIXperter ud for at opleve den københavnske filmfestival, så har vi i anledning af dokumentarfestivalen CPH:DOX fået fat i to DOXperter, Thomas Borgstrup og Nadia Parbo, der fra i dag af dagligt vil skrive om deres oplevelser ved årets festival.

CPH:DOX er Danmarks svar på en dokumentarfestival af verdensklasse, hvor danske filmentusiaster til og med 11. november kan nyde et væld af forskellige dokumentarer fra både ind- og udland i hovedstadens biografer samt opleve en masse spændende specialevents fra dokumentarens verden.

Vores skrivelystne duo har i første omgang kastet sig over bl.a. den kritikerroste og delvist danskproducerede “The Act of Killing”, som går tæt på folkedrabet i Indonesien, samt Sarah Polleys familieportræt, “Stories We Tell”, og “The Jeffrey Dahmer Files”, der fokuserer på den grufulde seriemorder, som længe har fascineret alverdens filmmagere.

Klik her for at læse dagens rapport fra vores kyndige DOXperter!Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 frahm-2 11 år siden

Jeg vil da også lige komme med to anbefalinger: Mission to Lars og Big Boys Gone Bananas. Virkelig gode film begge to.

Så tror jeg også at jeg må være den eneste i verden der ikke var særlig vil med The Act of Killing, men jeg begynder at tro at det er mig der er noget galt med. Jeg er nok bare et koldt røvhul.
Se verdens bedste indiefilm online på indiemondo.com

Skriv ny kommentar: