Filmz’ to PIXperter, Johnny Vinther Jensen og Thomas Borgstrup, fortsætter i dag deres artikelserie omkring årets CPH PIX-filmfestival.

I går – på festivalens ottende dag – kastede vores PIXperter sig bl.a. det hæsblæsende, indonesiske actionbrag “The Raid: Redemption”, det filippinske gidseldrama “Captive” og det japanske melodrama “Himizu”.

Sagt med andre ord: Det var især film af den asiatiske variant, som vores PIXperter kastede sig over i går. Læs deres bedømmelser og find ud af, om filmene faldt i lige så god smag som den thailandske takeaway, skribenterne fortærede i aftes.

Klik her for at læse dagens rapport fra vores kyndige PIXperter!Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 the_paki_don 11 år siden

INDONESISK! INDONESISK!
Gravatar

#2 The Insider 11 år siden

TAK! TAK!
War. War never changes.
Gravatar

#3 Kisbye 11 år siden

Dejligt at i også er begyndt at smage lidt på film uden for Hollywood.

Ærgeligt Poongsan skuffede. Sydkorea er ellers et fantastisk filmland.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)
Gravatar

#4 Outbound Sith 11 år siden

#1+2 Jeg mener da bestemt, jeg havde skrevet, at filmen er indonesisk...? Hmm, måske er jeg bare ved at blive grebet af "festival fatigue". Det lover ikke godt for den sidste halvdel. ;)

#3 Jeg indrømmer, at jeg er en sucker for American independent, og derfor har jeg ret mange US-film i mit program. Men der skal naturligvis også være meget andet, og ja, især Sydkorea plejer at byde på fantastiske film. Det er desværre lidt tyndt med dem i år, men så må jeg tage til takke med fantastisk INDONESISK action og forhåbentlig sublime film som Koreedas "I Wish", som jeg skal se på tirsdag. :)
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder

Skriv ny kommentar: