Ethan Hawke er ubehageligt uhyggelig i den nyeste trailer til “Doctor Strange”-instruktør Scott Derricksons kommende Blumhouse-gyser “The Black Phone”.

Hawke og Derrickson genforenes i en ny gyser for første gang siden deres samarbejde på “Sinister”. Denne gang ser vi førstnævnte i skurkerollen som den creepy børnemorder, the Grabber, der kidnapper filmens hovedperson Finney (Mason Thames) og gemmer ham i en lydtæt kælder. Morderens tidligere ofre kan dog på mystisk vis komme i kontakt med Finney gennem en sort frakoblet telefon, og de har tænkt sig at hjælpe ham med at undgå den samme forfærdelige skæbne, som overgik dem.

Læs også: “Ny ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’-trailer teaser mulige Marvel-forbindelser”

Filmen er med udgangspunkt i traileren præget stilistisk af ekstremt mørke og dæmpede toner samt brug af, hvad der ligner gamle filmkameraer, og det giver på effektiv vis en hårrejsende effekt.

Sammen med Hawke og Thames kan vi se Jeremy Davies (“The House That Jack Built”), James Ransone (“It: Chapter 2”), Madeleine McGraw (“The Mitchells vs the Machines”) og Kellan Rhude (den kommende “Salems’s Lot”).

Hawke har netop været aktuel i Robert Eggers’ seneste fantastiske film “The Northman”. Den kan du læse vores anmeldelse lige her.

“The Black Phone” får dansk premiere den 23. juni.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: