“50 Shades of Grey”-stjernen Dakota Johnson slutter sig til Sony’s Spider-Man Universe (SSU) som helten Madame Web, rapporterer Deadline.

Tom Hardy, Jared Leto og Aaron Taylor-Johnson. De udgør gruppen af store Hollywood-navne, der skal lede an, når Sonys Marvel-univers inden længe sandsynligvis begynder at tage tage fart. Nu kan Johnson altså slutte sig til dem.

Madame Web er i tegneserierne oftest portrætteret som en ældre blind dame, der lider af myasthenia gravis, en sjælden sygdom, der fører til svaghed og træthed i muskulaturen. Som konsekvens af dette sidder hun i en livsstøttende anordning, der ligner et edderkoppespind. Hun er clairvoyant og har ofte brugt sine psykiske evner til at assistere helte – heriblandt Spider-Man – på deres missioner.

Madame Web har dermed aldrig selv aktivt kæmpet mod fjender, hvilket kan resultere i at projektet kan ændre sig til noget andet. Det rapporterer Deadlines kilder.

Hvis castingen og projektet holder stik, bliver den 32-årige skuespiller den første SSU-stjerne til at spille en superhelt og ikke en skurk/antihelt.

Hardy har har til stor succes spillet Venom i karakterens to første film, mens Leto inden længe står over for sin første omgang som ‘den levende vampyr’, Morbius, når filmen af samme titel får premiere den 31. marts. Taylor-Johnson er blevet castet som Kraven the Hunter.

Læs også: “‘Morbius’-scene viser Jared Letos drabelige første minutter som vampyr”

Hvornår “Madame Web”-filmen forventes at få premiere, ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Salt 2 år siden

Ingen har nogensinde bedt om det her.

Skriv ny kommentar: