Dan Harmon, skaberen af de to succes-sitcoms “Rick and Morty” og “Community”, er i gang med at udvikle en animationsserie, som udspiller sig i en mytologisk version af det gamle Grækenland.

Serien, som endnu ikke har et navn, er blevet bestilt af Fox Entertainment. Den vil omhandle en familie af mennesker, guder og monstre, der sammen skal forsøge at styre en af verdens første byer. Samtidig skal de dog undgå at slå hinanden ihjel.

Det må efterhånden siges at være velkendt territorie for Harmon at arbejde med uortodokse animerede familier. Han har indtil videre lavet fire sæsoner af hit-serien “Rick and Morty”, og der er blevet bestilt yderligere 60 episoder.

Ligesom i “Rick and Morty” kan vi se frem til, at den nye serie kommenterer på nutidens politiske landskab og dens kendis- og popkultur. Serien får premiere på den amerikanske streamingservice Tubi i 2022, som desværre ikke er tilgængelig i Danmark. Vi må derfor vente og se, hvornår den bliver tilgængelig herhjemme.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 CaGoDa 1 år siden

sjovt at den ryger på en anden streaming når det er Disney der ejer Fox den kunne havde kommet på Star/Hulu i stedet for
Gravatar

#2 SKC 1 år siden

#1 Det er ikke Disney der står bag. Det er lidt forvirende, men da de købte 21th Centry Fox, var det ikke alt de købte. Flere tv datterselskaber blev ikke solgt fra f.eks. Fox News, Fox Sport og en række lokale tv-stationer. Der blev stiftet et nyt moderselsab til det meste af det der ikke blev solgt, Fox Corporation. Det nye selskab stiftede derefter Fox Entertainment, som et nyt datterselskab til at lave indhold til diverse tv kanaler de ejer. Derfor har Disney også forsøgt at distansere sig fra navnet Fox. “20th Centry Fox Studio” hedder nu bare “20th Centry Studio” og “Fox Searchlight” hedder nu “Searchlight Pictures”.
Gravatar

#3 CaGoDa 1 år siden

ok
Gravatar

#4 SublimeKen 1 år siden

Nvm

Skriv ny kommentar: