Det er ikke mere end et par dage siden, vi her på Filmz kunne rapportere, at Robert Downey Jr. desværre måtte forlade “Iron Man 2”-instruktør Jon Favreaus “Cowboys and Aliens” pga. problemer med at få filmen til at passe ind i hans travle skema.

Nu forlyder det så, at James Bond-skuespilleren Daniel Craig muligvis vil overtage hovedrollen som Zeke Jackson, som han er i forhandlinger omkring. Intet er dog endnu sikkert, eftersom Craig er bundet af “James Bond 23” – en film, der stadig ikke har fået fastsat en startdato.

“Cowboys and Aliens”, der har manuskript af Roberto Orci, Alex Kurtzman og Damon Lindelof, står til at starte optagelser til juni, således at filmen er klar til udgivelse i 2011.

Se også: Robert Downey Jr. forlader “Cowboys and Aliens”.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Kaversmed 12 år siden

Det var dog en kedelig erstatning for Robert Downey jr. =/
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 Kram 12 år siden

Som fan af sci-fi lyder konceptet skam originalt men stiller mig skeptisk, især med Hr Bond som erstatning for Downey Jr. Havde set frem til hvad Downey Jr. kunne have bragt til filmen.
...
If winning isn't everything, why do they keep score?
Gravatar

#3 wimmie 12 år siden

Nå, så røg den resterende interesse :/
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#4 Morpheus 12 år siden

Tja, jeg blev lige interesseret. Ville helst have haft Downey Jr. til at spille rollen, men Craig er ikke et dårligt andet valg, IMO.
Gravatar

#5 bnm 12 år siden

(kommentar til billedet brugt til nyheden): Ret smart med sådan en dødsstråle som kan finde ud af at destruere cowboyen, inkl tøjet, men slet ikke påvirker hesten, seletøjet eller sadel.
Gravatar

#6 d0rk 12 år siden

Så blev den lidt interessant igen :)

Skriv ny kommentar: