En ny generation skal være faklen videre

Når Warner Bros. endnu engang åbner op for “Harry Potter”-universet, skal man ikke forvente at se Daniel Radcliffe vende tilbage med et lyn i panden. I et nyligt interview i forbindelse med sin nye komedie-serie “Miracle Workers: End Times” blev Radcliffe spurgt ind til, hvorvidt han kommer til at være involveret med nyt “Harry Potter”-indhold. Skuespilleren gjorde det klart, at han kommer til at støtte op om projekterne, men han har ikke selv behovet for at være en aktiv del af projektet.

Uddybende udtaler Radcliffe, at indsættelsen af hovedpersonen kunne skabe problemer for de næste fortællinger fra Hogwarts: ‘Jeg har forstået det sådan, at [serieskaberne red.] forsøger rigtig hårdt på at starte på en frisk, og jeg er sikker på, at de involverede vil sætte deres eget mærke på universet’. Radcliffe er dog meget spændt på, at en ny generation fortsætter fortællingerne.

Den kommende “Harry Potter”-serie kommer til at forløbe over de næste 10 år med et nyt skuespilcast og J.K. Rowling som  executive producer. Planen er, at hver sæson kommer til at drage inspiration fra hver af de syv oprindelige bøger. Premieren for første sæson er endnu ikke annonceret.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Squeszh 11 måneder siden

Æhh... Hvorfor i alverden skulle han også være involveret?

Nogen artikler er simpelthen tåbelige... Det svarer til en journalist der spørger en fodboldspiller "Har F.C. Barcelona kontaktet dig for at spille for dem?" Spilleren svarer nej. Og så har journalisten en mulighed for at skrive en artikel.
Men det er jo en "ikke historie" man bare skaber, for at score nogen klik.

Skriv ny kommentar: