Nordisk Film Biografer genåbner halvdelen af kædens biografer fra på fredag den 29. maj.

De første biograf-genåbninger er allerede så småt begyndt. På fredag følger så Danmarks største biografkæde – Nordisk Film Biografer.

I første omgang bliver det dog kun 11 ud af kædens i alt 23 biografer, der åbner. Det sker fra på fredag:

”Vi har nu lagt en åbningsplan, så gæsterne trygt kan komme i biografen og få en god oplevelse. Der er skilte, afstandsmarkører, håndsprit, og vores dygtige medarbejdere er klar til at hjælpe – og jeg lover, at det også vil være muligt at købe både slik, kaffe, kolde sodavand og varme popcorn til biografturen,” siger Nordisk Film Biografer-direktør Casper Bonavent.

Men allerede torsdag kan loyale BIOPLUS-medlemmer se frem til en eksklusiv forpremiere i enten Imperial, Aarhus C, Odense eller Aalborg Kennedy.

Alle BIOPLUS-medlemmer får således mulighed for at deltage i en online-konkurrence om at vinde to gratis billetter til forpremieren den 28. maj.

Læs også ‘Bjarke Ingels-planer møder modstand – samler underskrifter for at bevare Palads‘.

• Fredag 29. maj åbner følgende Nordisk Film Biografer: Dagmar, Field’s, Falkoner, Tåstrup, Lyngby, Aarhus C, Odense, Aalborg Kennedy, Esbjerg, Herning og Kolding.

• Torsdag 4. juni åbner følgende Nordisk Film Biografer: Hillerød, Køge, Nykøbing Falster, Trøjborg i Aarhus, Randers, Aalborg Syd og Viborg.

• Imperial, Palads og biograferne i Waves og Frederikssund åbner gradvist i den efterfølgende periode.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 1 måned siden

Det er jo fint nok at de åbner, men hvad viser de? Man kan gå ind på deres fine hjemmeside, hvor der er en oversigt over de biografer der åbner og et link til filmprogram for hver enkelt biograf, og når jeg trykker på dette er der ingen film under program.

Hvis jeg går ind under en biograf på deres app, så kommer der en sur smiley og den fabler noget om at jeg ikke har netværksdækning, selv om jeg har fin dækning.
Gravatar

#2 Johnny42 1 måned siden

Okay, hjemmeside og app er så lige blevet opdateret, så jeg nu kan se de film der går. Sæderne er åbenbart inddelt parvis, så man ikke kan sidde en hel masse sammen, men kun 2 og 2, nok med et sæde imellem.

Skriv ny kommentar: