CinemaxX genåbner med en stor Christopher Nolan-kavalkade i juni – fem film i IMAX.

Filmz kan nu eksklusivt afsløre, at CinemaxX-kæden giver repremiere på hele fem Christopher Nolan-film i løbet af juni – alle vises i IMAX.

Der er tale om “Inception”, “Interstellar” og hele “Dark Knight”-trilogien, der alle vises i IMAX – kun “Interstellar” har tidligere fået én enkelt IMAX-visning i Danmark.

Derfor er der ikke kun tale om en repremiere, men også en reel dansk premiere på disse Christopher Nolan-klassikere i IMAX, der varmer op til “Tenet“, som efter planen får premiere i juli.

Netop IMAX-formatet er afgørende for Nolan, der med undtagelse af “Batman Begins” har optaget essentielle dele af disse repremierefilm med IMAX-kamera, og lydarbejdet er designet til IMAX-lyden.

Disse film er skabt IMAX, der vil have scener, hvor lærredet åbnes op i top og bund, så billedet bliver 26 procent mere udfyldt.

Læs også ‘CinemaxX genåbner med 2 Star Wars-film – her er datoerne‘.

Den 8. juni er der repremiere på “Inception” og “Interstellar”, der spiller dagligt i to uger.

Herefter er det tid til “Dark Knight”-trilogien, som kan opleves i IMAX fra den 25. juni – det gælder altså både “Batman Begins”, “The Dark Knight” og “The Dark Knights Rises”.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Nå, der bliver vist tale om en del rejsen frem og tilbage til Aarhus :-). Infektion har jeg faktisk endnu ikke fået set, men hvilken måde at gøre det på, i IMAX format.
Gravatar

#2 thedirtyone 1 år siden

De skal klart genses i IMAX...
Gravatar

#3 BlackJesus 1 år siden

Interstellar var hans første IMAX film, fik jeg aldrig set i IMAX. Verdens bedste filmmusik og rumfilm skal opleves i IMAX!
Gravatar

#4 BlackJesus 1 år siden

Hvad bliver billetpriserne? Giver ikke 150 kr. for at se en film man har set 1000 gange?

Skriv ny kommentar: