Nordisk Film Biografer har skrottet muligheden for at reservere billetter – til gengæld er der nu rabat ved online billetkøb.

Filmz kunne tidligere på ugen fortælle, at Danmarks største biografkæde fjerner retten til at reservere billetter – læs om det her.

Parallelt med dette tiltag opdaterer Nordisk Film Biografer nu deres kundemedlemskab BioPlus.

Den mest markante BioPlus-fordel er en kontant rabat på 10 kroner for hver billet købt online eller via Nordisk Film Biografers app, hvilket altså nu tilbydes samtidig med fjernelsen af forhåndsreservationer:

”Med det nye BioPlus ønsker vi at gøre det mere enkelt for alle vores medlemmer ved at give nogle fordele,” siger Nordisk Film Biografer-direktør Casper Bonavent til Filmz.

Det sker for at belønne de kunder, der vælger at købe biografbilletter online:

”Det er klart, at det samtidig er et ønske for os at få flere til at bruge vores app- og webplatforme, da vi har kunne konstatere, at reservationer og point belaster og skaber mere unødig kompleksitet for gæsterne i vores biografer.”


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Juiceren 7 måneder siden

Det er så bare den værste form for "opdatering" af et loyalitetsprogram jeg nogensinde har oplevet. De startede med at lave deres pointsystem om fra at man kunne betale en billet 100% med point, til at man nu kun fik halvpris (men selvfølgelig med tilsvarende færre antal point).
Nu har de så fuldstændig fjernet pointsystemet, så man ikke kan optjene disse til at bruge på billetter, popcorn, sodavand etc.
Men hey... man får da hele 10kr. rabat på sin billet i stedet... og det gælder i øvrigt ikke hvis der er andre rabataftaler samtidigt (Telia Tirsdag osv.).
Gravatar

#2 Justin 7 måneder siden

De skulle have beholdt biozonen hvor man havde et plastikkort man viste hver man købte noget eller skulle bruge sine point
Gravatar

#3 Wiking 7 måneder siden

Helt enig med #1.
En stærk forringelse af en tidligere god bonus ordning.

Men hvis de i stedet bare sænker priserne generelt, ja det ville være smart!
Dog tvivler jeg på at det kommer til at ske, tvært imod tror jeg at de hæver priserne som altid.
Gravatar

#4 Johnny42 7 måneder siden

At folk har været for dovne til at udnytte de points de havde burde ikke være os andres problem, men ja de forringer vilkårene og forsøger at sælge det som en forbedring. Så er det som det plejer.

Jeg ved ikke om det har været der flere år, men det var først i år st jeg fandt ud af at man kunne tage en ven med i biografen og betale for en på sin fødselsdag og 2 uger frem, men den mulighed ser det også ud til er forsvundet.

Skriv ny kommentar: